Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyban óvszer nélkül?
Mindkettőnknek van párja, én is és a párom is kivizsgáltattuk magunkat. Az ő elmondása szerint neki sincs semmilyen betegsége. Tabit szedek emellett.
Be merjem vállalni az óvszer nélküli szexet vele?
Gumi nélkül?
Én férfi vagyok, de még SOHA!!! nem csináltam gumi nélkül!!!
Nem kell szaporulat, se betegség, se per. Engem nem ver át egy nő sem.
Sok múlik azon, hogy őszinte-e a srác, aki a szerető...
És vajon monogám-e annyira, hogy csak neked ajánlja fel az óvszer nélküli szexet és ez így marad a viszonyotok alatt is... Hmmm...
Pfejjjj... ha ti ilyen szabadelvűek vagytok, gondolom a partnereitek is ugyanilyenek.
Előbb vagy utóbb azt sem fogjátok tudni, ki mit szedett össze és kitől...
Cska ha bolond vagy.
"szerinte nincs semmilyen némi betegsége"
Jah. Szerinte. A HPV-nek, chlamydianak sincs tünete, te meg majd szívsz miatta. Az, hogy szerinte nincs, nekem nem lenne elég. Ha hozna papírt, akkor talán. De ahogy ő felrekefél, a nője is ugyanúgy megteheti és behozhat valamit.
Nem csak a nemi betegségek miatt ciki ez, egy esetleges terhességnél is nagyon kellemetlen, ha nem tudod kitől van a baba. Ha nem elég bonyolult az életed már így is, akkor hajrá, de utána ne sírj. Én nem játszanék a tűzzel, akkor sem ha a legnagyobb lánggal esünk egymásnak. Legalább az egyik fél gondolkozzon józan ésszel mindig minden körülmények között és legyen meg a dupla védelem.
Az egészség egy pillanatnyi állapot. Lehet hogy két nappal azelőtt szedett össze valamit, mielőtt veled szexel. Lehet, hogy nála nincs tünete, de nálad lesz. Nem kell komoly betegségekre gondolni, egy szimpla gombás fertőzés is éppen elég kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!