Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő miért csak a tálalás alapján ítél?

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban döcögve ment a csajozás, mióta változtattam a tálaláson és kevésbé vagyok "közvetlen" azóta több csajom is volt, pedig ugyanolyan mocskos és perverz vágyaim vannak, mint korábban.

Miért lehet ez?

Azt vettem észre, ha meghagyom a nőknek a szabadságot, akkor a fantaziájukban mindenféle hamis illúziót hozzámkötnek, ami miatt izgalmassá válok, de enélkül meg simán rám mondták, hogy mekkora perverz szexmániás vagyok.

Most úgy ismerkedem, hogy nem beszélek szexről, hanem csak magamról mesélek, amit izgalmasnak vélnek, hozzám akarnak tartozni, kíváncsiak rám, és csak ezek után hozom fel a szexuális vágyaimat.

Furcsa, mert azt is észrevettem, hogy ezt a nők legtöbbje igenykent éli meg, pedig én csak őszintén elmondom, hogy mi izgat, ami viszont nem jelenti azt, hogy rá is szeretném erőltetni a dolgaim, ugyanakkor simán partnerek benne. És nem tudom, hogy ez valójában csak arról szól-e, hogy izgalmas eljátszani a ku...vát, vagy félnek, ha nemet mondanak, akkor elhagyom/lecserélem őket?

Mert azt azért látom rajtuk, hogy amit csak a kedvemért tesznek meg, az többnyire nem őszinte és feszengenek miatta, ami az én élményem is elrontja.. viszont, ha valóban őszintén a vágyaimat felvallalva ismerkedem, akkor szinte lehetetlen az ismerkedés, mert kapásból beskatulyáznak.

Annyira abszurd ez az egész.. hogy legyen így önmaga az ember?

2020. ápr. 24. 17:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10, szocializációs űr, ha nem szeretek magamról hazudni, és őszinte vagyok?:D

Nehogy már az legyen megkövezve, aki nem mismásolja el önmagát. Máskülönben pont azt lesz, mint amit a 9-es ír. Lutri, hogy passzolunk-e. + kényszerként éli meg a vágyak kielégítését, konkrétan kinek is jó ez az önmagunkat másnak hazudjuk fajta ismerkedés?

2020. ápr. 24. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekem aránylag sok idő kellett ahhoz, hogy leessen, minden férfi csak a szexre gondol rögtön az első találkozásról kezdve. Én nem és a legtöbb nő sem, szerintem. Valaki egyszer mondta azt a szuper bölcsességet, aminek az volt a lényege, hogy a nőnek szerelem kell a szexhez, a férfinek szex kell a szerelemhez. (Most párkapcsolatról beszélek, nem csak szexről, mielőtt belém köttök.) Ez kb igaz is, én úgy vettem észre. Tehát, ha rögtön ajtóstól mész a házba, az elég taszító.
2020. ápr. 24. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
16%

Ismét nevetségesek lettek a pontozások. Több férfi is leírta, hogy mit tapasztal. A reakció? Megszórták őket mínuszokkal, mercsak'.

Az itteni "kedves" nők miért képtelenek mindenféle negatív kritikát feldolgozni? Miért ilyen nehezen megy nekik az önkritika?

Erre felpontozásra került egy olyan válasz, hogy az illetőnél próbálkoztak, ő lerázta őket úgy, hogy nem is ismerte őket meg, de később igaza lett. És ők elégedetlenkedtek. Szóval, a nem megismerteket mégis megismerte? És elégedetlenkedett 10-ből 2 pasi?

Aztán jött egy válasz a kommunikáció helyéről és idejéről, ami részben elég korrekt volt. Viszont, a hivatalos ügyek intézését hasonlította ahhoz, hogy társkeresés során sokan először megjátsszák magukat. Kb. mintha ügyintézés során más nevet hazudna az ember... És szintén fel lett pontozva.

2020. ápr. 24. 22:44
 14/19 anonim válasza:
91%

Az első benyomás szörnyen fontos. Ha csak ránézel egy csajra, és nem tetszik, nem fogsz odamenni hozzá, csak azért, mert van neki puncija :D : nem tetszik=nem fog felizgulni rá.

A szexualitás meg olyan téma, hogy mindenkinek vannak vágyai, de nem kell őket kirakni az ajtóba. Nyilván miután megismerkedtek, azután ildomos erről beszélgetni. Ha a csaj megcsinálja az amúgy számára kevésbé izgató dolgot, az azt jelenti, hogy kedvel téged, és akarja, hogy jó legyen neked-ezért szerintem normális ember "cserébe" is ad valamit.

Ha meg pont olyan csajhoz mész oda, akinek csak szex kell (hidd el, vannak ilyenek; olyan is, akinek fizetni sem kell :D ), akkor ő nagyon örülni fog, hogy már az első mondatod a szexuális vágyaid kiteregetése volt :)

Összefoglalva: először ne a szexuális vágyaidat mond el a kiszemeltednek lol

2020. ápr. 24. 23:14
 15/19 Rockarc ***** válasza:
87%

Nem az oszinteseggel van gond, hanem a valasztott temaval. Ha te a perverziodat szeretned bemutatni magad helyett, arra a nok nem lesznek kivancsiak. Ugyanis oket nem az erdekli, hogyan tudnanak teged maximalisan kielegiteni, hanem az embert keresik benned. Ez nyilvan igy nem fog menni.

A masik szempontbol meg kivaloan raerositesz egy sztereotipiara, hogy a ferfiak jelentos resze szerint minden no egy ket labon jaro lyuk. Ha csak utalsz is ra, mar menekulni fognak. Marpedig pont ezt csinalod, mikozben dongeted a melled, hogy mekkora oszinte vagy.

A legrosszabb, hogy utana meg posztot irsz ki a kreten viselkedesedrol es ertetlenkedsz, hogy ez hogyan lehet. Majd meg meg is indoklod, hogy huzza a szajat. Basszus, te nem baratnot keresel, hanem barkit, aki hajlando a szadomazo jatekaidban reszt venni. MErt neked az a fontos. Nem veszitettek veled semmit.

44F

2020. ápr. 24. 23:35
 16/19 A kérdező kommentje:

14, bármilyen furcsa is, ha csak miattam csinálja meg, akkor kibukik, hogy ő nem igazán élvezi ez pedig kicsit sem vonzó számomra, mert nem azt akarom látni, hogy kényszert él meg mellettem, ezért is fontos a vágyakat tisztázni és őszintén elmondani, máskülönben nem derül ki, hogy passzolunk-e, ha meg nem passzolunk, de a lány már kedvel, akkor magára erőlteti azt amivel nekem örömet okozhatna és lehet, hogy ez aranyos dolognak tűnik, de valójában baromira gáz ezt férfiként átélni!

Tudom, hogy vannak ilyenek, volt szerencsém kendőzetlen nőkhöz és nem is panaszkodás volt a kérdés célja, hanem az, hogy miért a tálalás és nem pedig a tartalom alapján ítélnek a nők?

Hogy mégis hogyan legyen önmaga az ember, ha beskatulyázzák.

És ezt megerősíti a 15, ös válasza is, bár ő férfi.

Ezt írod: "Basszus, te nem baratnot keresel, hanem barkit, aki hajlando a szadomazo jatekaidban reszt venni. MErt neked az a fontos."

Ez nyilvánvaló. És nem is értem, hogy miért írod le ugyanazt, mint amit kérdeztem.. Az mondjuk nonszensz, hogy ítélkezel a szexualitással kapcsolatban.

2020. ápr. 25. 01:48
 17/19 A kérdező kommentje:

13, amúgy az előtted szóló nőt is lepontozták, mondjuk nyilván nem a férfigyűlölet miatt, hanem azért mert igazat írt: "Nekem aránylag sok idő kellett ahhoz, hogy leessen, minden férfi csak a szexre gondol rögtön az első találkozásról kezdve."

Ezekszerint ez egy olyan vélemény, amit nőként nem gondolhat az ember.. mert ez a nőkre tárgyként tekint és vagy úgy definiálja őket, mintha két lábon járó lyukak lennének?! Most őszintén.. ha ez az igazság, akkor ezen mit nem lehet felfogni?

Meg kellene már tanulni, hogy a tényeket lehet tagadni, és szőnyeg alá söpörni, de attól mert valaki elítéli azt, aki kimondja az igazat, még önmagát is becsapja és saját magának is hazudik.

Attól, mert a férfinak kardinális kérdés a minőségi szex, még nem a megtestesült ördög és nem CSAK azt akarja egy nőtől, hanem azt IS! Óriási különbség..

Úgy érzem magam ezen az oldalon, mint az álszent és prűd apácák közt :D agyrém

2020. ápr. 25. 01:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Van a nőkre egy olyan sztereotípia, hogy igen fejlett az esztétikai érzékük. Most nézzük a példádat végtelenül leegyszerűsítve.

-"Szia. Megrögzött análfetisiszta vagyok. Józsinak hívnak."-->nem kell

-"Szia. Józsi vagyok, megrögzött análfetisiszta." -->kell

Szerintem azért kell a másik opció, mert fogalmazásilag is jobban mutat + előbb konkretizálod józsiságot magát, melynek csak egy szelete a megrögzött análfetisizmus. Az előbbiben meg elsősorban megrögzött análfetisiszta vagy, melynek csak egy szelete mindaz, ami téged, mint Józsi meghatároz.

Ok, hogy őszinte vagy, de bemutatkozás helyett ezzel nyitni inkább polgárpukkasztás, mint ismerkedés szerintem.

33/f

2020. ápr. 25. 05:55
 19/19 AnonimAthlet ***** válasza:
61%

Kedves kérdező... Te egy ro*dt aberrált ember vagy... :)

Ha el jönnél egyszer egy box edzésre és az első alkalommal a sz*rt is kiverném belőled(amit örömmel tennék) :) akkor lehet hogy te is fejvesztve menekülnél hogy ez az ember nem normális...

2020. ápr. 28. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!