Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TanTan nevű ázsiai párkereső. De Tinderen is találsz több koraia pasit ha Budapesti vagy Bp környéki vagy.
És csak nagyon remélem hogy nem egy K-popper tinilány tette fel a kérdést.
22L
Budapesten látni azért ilyen fiúkat, de én úgy vettem észre, hogy ők általában egymással barátkoznak.
Tinder tényleg nem rossz ötlet.
Bizonyára a stabil párkapcsolat alapja, ha a jövendőbeli férfinek egyetlen szempontnak kell megfelelnie, hogy "koreai"...
Mindig irigylem azokat, akik szerint a párkapcsolat legfontosabb, szinte egyedüli záloga a szőke nő, a koreai pasi, a vidéki lány, vagy az orvos férfi.
Haja, és mennyien vannak így, akik ilyen szofisztikált szempontok szerint válogatnak.
"de nem minden koreai fiú néz ki úgy, mint a kpop idol-ok, egyébként"
Ez pozitív, vagy negatív?
Mert a férfi kpop sztárokról az esetek egy részében nem tudom megmondani, hogy nők e vagy férfiak, egy másik része úgy néz ki, mintha 16 éves lenne (ez meg mégiscsak a felnőtt kapcsolatok rovat), és persze ott vannak a tuti metroszexuális kinézetűek...
Szóval, az még akár jót is jelenthet, ha nem úgy néznek ki, mint a kpop sztárok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!