Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy életem eddigi legjobb párkapcsolata mellett hiányzik a "csábítás izgalma"?
Biztos vagyok benne, hogy megtaláltam azt a pasit, akiről csak álmodni lehet.
Ő az első "jófiú" akihez közöm van.
Mindig a "rossz fiúk" vonzottak, mindig ennek megfelelő pasi volt körülöttem vagy volt a párom. Értek a nyelvükön, szerettem velük lenni és néha ez hiányzik a mindennapjaimból. Néha elveszettnek érzem magam kicsit a jelenlegi "jófiú" mellett, mert nem tudom hogyan kell viselkedni vagy mennyire kell visszafogni magam (poénokkal, ágyban stb.). Tapasztalat alapján jutottam arra, hogy a "rossz fiúka" nem úgy lehet számítani, és a párkapcsolati céljaim kicsit eltérőek a tőlük elvárhatótól.
Mégis néha hiányzik az a "valami" amit csak az ő társaságukban érez az ember.
Hogyan tudom ezen túltenni magam? Van valakinek tapasztalata ebben?
Ha esetleg valaki még a kérdésre akadna:
Idővel teljesen elmúlt a rossz fiúk vagy bárki más iránt érzett hiányom és amit már a kérdés feltételénél is tudtam, hogy jobb pasi számomra nincs, azt most már úgy is érzem. Az együtt töltött idő kétség nélkül meggyőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!