Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád fogadni, ha kiderülne a párodról, hogy korábban prostituált volt? Én jelenleg ezzel a problémával küzdők, illetve az én páromról a neten is található felvétel.
"Nem kötelező párkapcsolatban lenni, nem kötelező dugni."
Én meg férfiként akkor azt mondom, nem kötelező elviselni a rigonyát, az érzelmi alapú döntést, tehát nem hozol hasznot, takarodsz. Azt akkor visszamegyünk pár száz évvel ezelőttre, amikor a nőnek kuss volt a neve. Részemről rendben.
A kérdezőnek adott válasz pedig: hát a párod nyíltan csinálta, szóval nem ér meglepetés. Megkéred csináltasson egy tesztet, azt kész. Egyébként ha megnézed a lányokat, "akik nem vallják be", vagy csak az átlagot, nah ott isten tudja ki hány mennyi és hányszor fordult meg benne. Ha tesztet kérnél ezek előtt, még ő lenne felháborodva, azt lehet 2-3x annyi partnere volt mint a te párodnak. Szóval ezekkel az álszent női válaszokkal (itt is) nem kell foglalkozni, mert mást mondanak, és mást tesznek. Olyanok mint a jelenlegi "fővezérünk", Orbán kolléga, azaz hatalommániások és kisebbségi komplexusban szenvednek.
Mindenkinek adni kell esélyt, sokan tudnak vele élni és teljesen meg tudnak változni.
Viszont azt csak TE tudod, hogy el tudod-e fogadni így őt.
Ezen az oldalon sok kiéhezett kan van. Nekik mindegy csak lyuk legyen.
Én nem fogadnàm el, azonnal dobtam volna amint kiderült. Hazudott azzal hogy nem beszélt róla a kapcsolat elejèn.
Ez olyan multbèli dolod ami a jövőre nézve jelentős hatású.
Had döntsem már el èn hogy ki legyen a gyermekem anyja. Ami a neten van az örökre ott marad.
" "naaaa verd ki a kis buksidbol", már nem tettük volna meg? Óh, hát szíves örömest, de sajnos nem ilyen egyszerű :)"
Látom, jól megfogtad a lényeget.
Nem erről van szó szimplán, hogy verd ki a fejedből. Hanem arról, hogy nem kellene minden igénytelen lyukra rámozdulni, bármi áron. És akkor nem lenne olyan könnyű dolguk a nőknek. Valami ilyesmire utalt a hozzászóló.
Tudom, hogy elég beteg hozzáállás, de ha csak Magyarországon kválkodott, és szeretem, a videóját pedig nem láttam milliók... Akkor elmennénk amerikába, vagy ausztráliába új életet kezdeni, mivel engem semmi és senki nem köt ide.
Vagyis igen, felvállalom, hogy csak a szégyen miatt zavarna a dolog, különben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!