Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Felesben fizetők", ezeket hogyan oldjátok meg?
40-es pasiként nem értem, hogy mennek nálatok ezek a dolgok, hogy számlák, szórakozás, műszaki dolgok, étterem, ruhák,...
Néhány példa:
- Étterem. Ha nekem telik jó étteremre, akkor a diáklány párom várjon a kocsiban egy Tescos kefírrel?
- Ne vegyek magamnak öltönyt, ha a lány csak a turiból tud öltözni?
- A diákhitele mellé, tegyem le neki, hogy havi 50-et adjon a csekkekre?
- Egyedül menjek nyaralni?
- Ne fizessem ki egyben a kocsit, hanem írassak rá is hitelt a részletekre? Vagy ne ülhessen bele?
- Inkább hagyja abba a sulit, ha nem tudja fizetni, miközben nekem aprópénz lenne?
- ...
Ilyen téren két lehetőség van.
Vagy 1 a gazdag automatikusan visel MINDEN terhet, ami szép meg nemes dolog, de könnyen lehet kihasználás a vége, ha olyan embert talál párnak aki erre hajlamos. Felismerhető onnan, hogy ez kicsit sem zavarja, néha odasóz a verbális ostorral, hogy több kellene, és mindig áldozatként jeleníti meg magát.
Vagy kettő, a gazdag visszafogja magát és mindketten a kocsiban esznek a pénz pedig el van rakva fontosabb dolgokra, mint a pucc-étterem bazári mivolta.
Mi együtt élünk. A számlákat én fizetem, a kaja 80%-át párom.
Ruházkodást mindenki maga fizeti. Étterembe nem járunk. Szórakozásnál egyszer én, egyszer ő fizeti.
Mi már dolgozunk.
40 évesen nem diáklánnyal kéne kezdeni!!!
FÉLREÉRTITEK!
Én nem tanácsot kértem, hanem érdekel, hogy a sok fillérkefélő pár ezt hogyan oldja meg, és hogy számukra ez nem gáz?
Talán nem jönnek össze 40 évesen diákkal vagy munkanélkülivel. Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!