Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők/szerető tartók, hogyan oldjátok meg?
Az ünnepi időszakra gondolok.
Hogyan találkoztok, nem zavar, hogy a másik nélküled bulizik, milyen ajándékot adtok, hogy otthon ne tűnjön fel a párjának, ha a szerető bedepizik/bepiál, hogyan nyugtatjátok le, hiszen nem tudtok átmenni hozzá? Meg ilyenekre gondolok.
Aki elkezdi szidni a szeretőt/szerető tartót annak megy a piros! A normálisakra építő jellegű válaszokra természetesen zöld és köszönöm a válaszokat/tanácsokat!
Nem igazán sikerült megértenem a kérdést, bár a lényeg átjött, azt hiszem. Pár lehetséges válasz:
Ha szeretőt tartok:
Az ünnepi időszakban nem találkozom a szeretőmmel, akivel éppen megcsalom a barátnőmet, így ajándékot sem adok neki. Alapból hajlamos vagyok mindkét nőre úgy tekinteni, mint aki fontos, de az első számú mégiscsak a barátnőm, ő van az első helyen. Persze, ha éppen nélkülem megy családlátogatásra, akkor elképzelhető, hogy meglepem a másik lányt (a szeretőmet), valamivel. :-)
Ha én vagyok a szerető:
Nem szívesen adok ajándékot, mert nem kötődök hozzá érzelmileg. Nyilván neki is csak a második vagyok, függetlenül attól, hogy velem csalja a pasiját. Azt gondolom, hogy az ünnepeket nem velem kell töltenie, így nem is igen találkozok vele ezen időszak alatt, kivéve a szilveszter, akkod ha azt tudja hazudni, hogy a barátnőivel megy bulizni, szexelhetünk egy jót.
Remélem, kielégítő válaszokat adtam.
Üdv!
Mindent meg lehet oldani, ha nagyon akarják. A gond inkább az, hogy akinek párja van, az nem szokta úgy akarni, mint az, akinek nincs.
Az ilyen viszonyoknál a két nő/férfi közül a második helyezett az mindig vesztes, miközben az első helyen lévő sem szerencsés.
Drága lelkem, ne csak annak gratulálj, aki elvállalta a szerető szerepét, hanem a másik félnek is😊
Én nem csalok meg senkit, független vagyok. Nem tartozom senkinek elszámolással. Senkinek nem tartok pisztolyt a fejéhez, hogy hozzám jöjjön.
A feleségről meg megvan a véleményem...egyre inkább lenézem, hogy mekkora naiv szerencsétlenség, hogy ennyi ideig nem vesz észre semmit. Így nem is sajnálom, aki ennyire nem lát dolgokat, meg is érdemli.
6os válaszoló
igen, valóban, elég kemény hogy a feleségnek nem tűnik fel...
de te milyen jogon mersz pálcát törni valaki felett? nem zavar hogy egy istenverte második vagy egy ilyen viszonyban? te vagy az akit kifog hajítani abban a pillanatban, hogy a felesége rájön az egészre...
nem a feleség itt a legnagyobb szerencsétlen, hanem te aki azt hiszi, hogy nyeregben van, holott egy illúzióban élsz semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!