Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik az embereknek, hogy prostihoz járok, ahelyett, hogy nőkre vadásznék? 39F
"Hát abból nem esznek."
A "nemes bosszú" :D
Amúgy valószínű régi beidegződés, olyasmi mint "a játékok rosszak, erőszakot hoznak" hozzáállás - hogy csak és kizárólag rossz lehet ez, míg a másik út amiről írsz, az meg aztán a "menőség" a "bajnokok kihívása".
És persze van a harmadik út a konzervatív családosság - ami márcsak gazdasági okok miatt is lehetetlen.
Az jobban idegesít, hogy ez kb 8857737262 kérdésed amiben büszkélkedsz, hogy aggszűz 39 évesen el mertél menni qrvához.
Amivel nem is lenne gond, hiszen azt teszel amit akarsz... de azért ez nem életed áttörése.
Amúgy tényleg le se szarja senki.
Nem tudom, sokaknak fura lehet, hogy olyannal közösülsz, aki egyáltalán nem vonzódik hozzád, és aki a munkáján kívül hozzád sem akarna érni, sőt, ezzel még kérkedsz is (hiszen csak megtudták valahogy hogy prostizol, azaz még csak diszkrét sem vagy)
Pl én sem tudom elkepzelni hogy élvezni tudjak egy együttlétet valaki olyannal, aki csak szükségből van velem.
De ki tudja, lehet hogy tényleg az a bajuk, hogy vissza akarnak utasítani, de te megtagadod tőlük ezt az élvezetet.
"Miért nem tetszik az embereknek, hogy prostihoz járok ..."
Miért, kinek szoktad elújságolni a környezetedben, hogy prostihoz jársz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!