Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti rendes és komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti rendes és komoly nőre vágytok? Ha igen, akkor miért köttök ki sokszor könnyűvérű nők mellett?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy olyan közönséges nők után futnak férfiak, hogy már megkerdojelezem magamban, hogy most tényleg ok kellenek a férfiaknak? Mi a baj velem.. A normális lány unalmas nekik?

Viszont én sosem akarok egy közönséges könnyűvérű nő lenni azért, hogy felfigyeljenek rám a pasik..

Még azok a pasik, akik azt mondják áááá nekem az ilyen lotyok nem kellenek.. Mégis látom, hogy a közösségi oldalakon ilyen lányok képeit lajkoljak. Akkor most hogy is van ez?!

2020. ápr. 21. 23:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is normálisra vágynék de a dzexnél kötök ki mivel a normálisak bezárkoznak, bár rég nem utazok szexkapcsolatba, de rámférne egy jo szex, vagy okos feleség.
2020. ápr. 22. 00:01
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

#6 felőlem... Akkor válassz szüzet.

Attól, hogy valaki ismerkedik és nem keresi a kalandot, de ha úgy alakul simán élvezi a másik társaságát az ágyban is, nem lesz agyonhasznált. Emberekről beszélünk, könyörgöm, az ilyen ringyók miatt szégyellik a nők a szexualitásukat is...

2020. ápr. 22. 00:09
 13/32 anonim ***** válasza:
31%

Miért baj az, ha valaki élvezi a szexet, legyen az alkalmi vagy sem? Ez szüksélet is. Attól valaki vágyhat komoly nőre, hogy gyakran bújik ágyba. És miért ne nézegethetne szép lányokat? Ráadásul az, hogy valaki büszke a testére és meg is mutatja azt nem jelenti azt, hogy ő nem egy komoly nő, valamint a prűdség sem egyenlő a komolysággal.

Kérdező, te nagyon kiábrándult lehetsz, ha így látod a dolgokat.

2020. ápr. 22. 00:51
 14/32 anonim ***** válasza:
60%
Rengeteg "normális, átlagos" lánynak az egyetlen értéke amire büszke hogy "ő nem k..va". Ok és ettol miert lenne értékes? Van az a mondás hogy attól hogy nem vagy rossz még nem vagy jó. Sőt. Egy könnyűvérű lanynal legalább tudja az ember mire számítson van szex, aztán majd lesz valami vagy nem. Egy magát "normáliskent" aposztrofalo nő csak kéreti magát, szex sincs de aztán ugyanúgy összejövetel két hónap udvarlás utan vmi jokulseju ficsurral a szombati buliból.
2020. ápr. 22. 01:04
 15/32 anonim ***** válasza:
31%

Te melyik bolygón élsz? Mert, hogy nem ezen, az tuti. Azért látsz ilyeneket, mert ez a belső értékrended, és automatikusan erre fókuszálsz. Minden ember azt veszi észre a környezetében, amit belül vetít az elméje. Valószínűleg szeretnél a tudatos agyaddal egy rendes férfit, de a belső, öntudatlan viselkedési, szelektálási mintáid más típusra fókuszál.

Ez a pasi szó annyira uncsi már. Biztos neked sem esne jól, ha nő helyett csajnak hívnának...Mondjuk itt megállja a helyét a pasi szó, mert férfiak nem futnak buta ribik után. Nekem is a bölcs, tudatos, kedves, humoros, ártatlan nők tetszenek.

Javaslom, nézz körül a barátzónádban. 🙂

2020. ápr. 22. 01:48
 16/32 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek a 6#-al, nekem is szempont hogy kikkel hentergett a pasi unalmában.

Teljesen kizárt hogy összejöjjek egy agyonhasznált palival.

És sajnos azt tapasztalom, ha nem nézek ki fa..ó k. - nak, észre sem vesznek a férfiak hogy nő vagyok.

2020. ápr. 22. 01:49
 17/32 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is azonnal elmegy a kedvem egy fiútól, ha kiderül hogy túl idétlenül áll a szex témához. Pl ilyeneket vall: "van nő aki szexre jó van aki komoly kapcsolatra mint pl te", "a lányok túlbonyolítják, ez szükséglet miért ne", "régen hűséges voltam de otthagytak és azóta csajozgatok, de te komolyan tetszel", hasonló szövegek. Ezek elhangzottak, és ott le is írták magukat az illetők. Sajnos ez automatikusan történik, elveszti az a férfi a vonzerejét aki bárkinek odaadja a testét, és meg se bánja.
2020. ápr. 22. 02:04
 18/32 A kérdező kommentje:
Igen ez pontosan így van, ahogy az utolsó mondja! Nem csak azok a nők tudnak kiabrandiotak és olcsóak lenni, akik könnyen odaadjak magukat, hanem ugyanúgy a férfiak is. Az a férfi aki ilyen lázan szexel, az a saját testet sem tiszteli.. Így én sem tudok tisztelettel nézni rá és elmegy tőle a kedvem.
2020. ápr. 22. 02:11
 19/32 anonim ***** válasza:
39%
Oké, ez a kérdés szól azonkívül bármiről, hogy elszidod azokat, akik nálad többet szexelnek? Vagy megtaláltad azt, akivel közösen idétlennek állíthatjátok be azt, aki máshogy gondolkozik, mint ti?
2020. ápr. 22. 02:20
 20/32 A kérdező kommentje:
Mi csak elmondjuk a véleményünket :) ha már más is leszol az én véleményem miatt akkor én is elmondom az ő gobdolkodasarol a véleményem :) ennyi. Akinek nem tetszik lapozzon tovább.
2020. ápr. 22. 02:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!