Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánhatom, ha egyelőre nem akarok megállapodni?
Ez esetben, ha ez a vágyad, nem hinném, hogy megbánnád, inkább megelégedéssel tölt majd el.
#1 voltam
Szerencse kérdése minden.
Lehet, hogy később sem akarsz majd. Lehet, hogy igen, és akkor persze tény, hogy jóval kevesebb potenciális jelölt lesz, mert egy csomó már foglalt. DE! Van, akinek a jóval több között sincs ott az az egy... Van, aki meg egyszerűen jókor van jó helyen, és simán az útjába sodorja az élet, még ha elvileg nincs is "honnan".
Szóval menj, kövesd az álmaidat. Ne add fel őket egy ennyire kiszámíthatatlan, véletlenszerű dologért.
Nem mindenki élete alakul úgy, hogy 20 évesen kijut külföldre. 26 evesen ha pl. 3 evre kimegy, hazajön, 30 eves kor környékén ferjhez mehet ami ma itt teljesen megfelelő kor a csaladalapításhoz.
Nekem is volt komoly kapcsolatom 25 evesen, terveztünk mégse jött össze. Soha nem terveztem külföldre menni, úgy sem hogy több idegen nyelven beszélek, a sors mégis úgy hozta hogy 30 évesen ismertem meg a külföldi férjem aki miatt külföldre költöztem. Azt sem bántam meg hogy 25 évesen nem lett gyerekem, sőt;)
26 évesen miert ne vágna neki? Véleményem szerint ekkor már felelősségteljesebben tudja szervezni is az életet mint ha 20 évesen indul neki valaki.
Furcsának találom egy egyetemet végzett nőtől,hogy mások mondják meg neked,hogy te 5-6év múlva mit bánsz meg,vagy mit gondolsz a mostai magadról.Mikor senki se tudja sajátmagáról 100% biztosan,hogy mit gondol majd dolgokról pár év múlva.Akkor főleg mások véleményének a változásairól még annyit se.
A te döntésed,vállald.
Ha nekem nem jó volt 26 évesen egyedül,neked meg jó,ez azt jelenti,hogy nem vagyunk egyformák.
Varázsgömböm meg nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!