Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez szakítóok lenne?
Ti szakítanátok amiatt mert a párotoknak más a gondolkodása? Elmondom, mire is értem ezt. Én sokkal többet gondolok a jövőre, többet tervezek, jobban zavar a bizonytalanság, biztosra szeretek menni. A párom nem ilyen, ő kevésbé tervez a jövőre nézve, jobban elviseli ha bizonytalan valamilyen helyzet, mindent sokkal lazábban fog fel.
Az összeköltözéssel kapcsolatban is ez van de egyébként is. Ha csak magával kapcsolatban tervez valamit, akkor is az van, hogy nem tervez annyira részletesen, nem idegesíti ha nem biztos, hogy sikerül, amit szeretne, inkább a jelenre koncentrál, meg egyszerre egy dologra, én sokkal többet gondolok a jövőre is.
Például a külföldi egyetemmel kapcsolatban is ilyen, hogy gondolkodik rajta, hasznosnak tartja de mindig azt mondja, hogy vagy megy vagy nem, sok mindentől függ, meglátjuk megnyeri-e meg hasonló dolgok.
Meg nagyon sok mindenben én inspiráltam meg megtetszenek neki az ötleteim de ő meg kevesebbet ötletel hosszú távra. Például az nekem jutott eszembe, hogy kimehetnénk ketten nyári egyetemre külföldre, nagyon tetszett az ötlet neki de magától nem jutott eszébe. Vagy külföldi nyelvtanfolyamra. Én szeretek utazni, ő is szívesen szerezne külföldi tapasztalatot és közben együtt is lehetnénk, ha nem is egész nap.
Az összeköltözést is én kezdtem el pedzegetni, azon is csak akkor gondolkodott el, amikor én felhoztam a témát többször.
Magától mindig csak olyan egyszerű dolgokat szokott kitalálni, hogy például menjünk el egy étterembe, ahol finom ázsiai kaja van és még nem voltunk, meg hogy hova menjünk nyaralni ahol nem voltunk és mindkettőnknek tetszene. Vagy hogy milyen filmet nézzünk.
Lehet rá hatni, mert ha én nem lennék akkor még ennyire sem ötletelne meg gondolkodna de ő inkább a jelenben él. Ha meg mégis kitalálunk valamit és az a valami bizonytalan, akár rajtunk kívül álló tényezők miatt, akkor engem jobban idegesít, mint őt, ő ezt elfogadja.
Ti szakítanátok emiatt? Zavarna hogy a másik nem olyan tervezgetős?
Amúgy azért sokszor érezteti, hogy szeret, már évek óta együtt vagyunk, nehéz helyzetekben sem hagytuk ott egymást de engem ez elgondolkodtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!