Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt nőkre írogatnak, de a szexen kívül másról nem lehet beszélni velük, ők miért nem mennek el inkább prostihoz?
Figyelt kérdés
Szinte apró pénzért lehet szexelni egy olcsóbb csajjal. Akkor miért töltenek el itt az ilyen pasik heteket, hónapokat, hogy nőknek írogatnak és nem történik semmi? Úgyis csak a szex érdekli az ilyeneket, akkor miért nem fizetik ki azt a pár ezer ft-ot és megvan a szex.2020. ápr. 21. 11:02
11/16 anonim válasza:
9 sajnos többet mint kellene. Amennyi kellene, az a nulla.
12/16 anonim válasza:
Én nagyjából minden olyan válaszom után kapok legalább kettőt, amiből kiderül, hogy nő vagyok.
Nem tudják, hogy nézek ki, nem tudják, hány éves vagyok, nem tudják, honnan írok, de mégis jönnek az ajánlataikkal.
Őszintén nem értem, hogy lehet azt hinni, hogy majd örömmel kapkodok a lehetőség után.
13/16 anonim válasza:
Nem tudják, hogy ők csak a szexről tudnak beszélni. Várják a szájukba a sült galambot.
14/16 A kérdező kommentje:
Én már nem kapok túl sok privit, mrt kb. 40 ember tiltó listán van.
2020. ápr. 21. 15:32
15/16 anonim válasza:
Én szívesen elviszem a kérdezőt és az 1-es válaszolót is olcsó k..hoz, be is fizetem őket. Ja, hogy akkor már nem tetszene az igénytelenség, csak megint a férfiak fa..ával akrjátok verni a csalánt?
16/16 A kérdező kommentje:
Miért akarsz nőket kvához vinni? Én nem vagyok leszbikus. Nem értem ezt a mélyen szántó eszmefuttstást.
2020. ápr. 22. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!