Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom szerint a vírus nem is létezik?
Szóval a barátom azt hiszi mivel nincs a környezetünkben ilyen eset, hogy kamu az egész. Próbáltam már meggyôzni az ellenkezôjérôl, de mivel nincs belelátásom minden dologba és én is hírekbôl tajékozódom a józan paraszti ész nem segít.
Nem mondom ,hogy nem lehet igazság a különféle összeesküvés elméletekben, nem tudhatjuk, hogy nem-e a válság volt a cél, de azert az, hogy nem létezik szerintem erôs kijelentés.
Tudnátok ertelmes, logikus levezetéseket mondani, amivel jobb belátásra bírhatom?
Jaja, a vírus nem létezik!
Csak a világkormány terjeszti chemtraillel a gyíkemberek megbízásából, hogy van vírus, mivel el akarják pusztítani 5000 éves szíriuszi örökségünk, és a pilisi szívcsakrát!
A barátodnak mindenben igaza van, végre egy LÁTÓ ember!
12: miért tűnt volna fel neki?
Azt írja a kérdező: " nem tudhatjuk, hogy nem-e a válság volt a cél, de azert az, hogy nem létezik szerintem erôs kijelentés."
Ezek alapján ő sem jobb, csak a hülyeség mértékén vitatkozunk. Az egyik szerint ez direkt volt, a másik szerint még vírus sincs.
Ez kb olyan, mint amikor a chemtrail hívő hülyézi a gyíkember hívőt :)
Lehet nem ő a legélesebb kés a fiókban, de más területen nincs rá panaszom, nem szeretnek emiatt egyből szakítani. Tudom a mai világban más az értékrend.
Azért tettem fel a kérdést, hátha találok megoldást. Faj ezeket a bántó hozzászólásokat olvasni, mert szeretem és jó ember. A gondolkodásmódján és felfogásban kellene változtatni. Lehet mentálisan sérült de nyitott a változásra, fejlődésre, szakemberhez is elmenne.
Nem vagyok se kozgaszdasz, sem tudós, matematikus stb. Ezért szerettem volna itt valami hozzáértő eszmefuttatást olvasni.
Egyetértek a #7-sel. Az igazság valahol a kettő között van.
Ez az egész a média "hibája". Ha nem fújják fel, nincs (ekkora) pánik.
És ki tudja mi az igazság? Lehet, hogy tényleg direkt ez a vírus, lehet, hogy nem. Ezt úgysem fogjuk soha megtudni.
A párodat nem hiszem, hogy meg tudod bármivel is győzni, az "ilyeneknek" mindig megvan a maguk magyarázata, amitől nem lehet (,vagy legalábbis nagyon nehéz) eltéríteni.
(Egyébként, aki laposföld hívő, vagy egyéb ilyen baromság hívő, számomra buta (is). Lehet, hogy az én "értékrendemmel" van baj, de én sosem jönnék össze egy hülye emberrel. A tanulatlanság nem teljesen egyenlő a butasággal. Viszont mindkettő ellen lehet tenni, és nem kifogás a "csalódottság".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!