Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom szerint a vírus nem is létezik?

Figyelt kérdés

Szóval a barátom azt hiszi mivel nincs a környezetünkben ilyen eset, hogy kamu az egész. Próbáltam már meggyôzni az ellenkezôjérôl, de mivel nincs belelátásom minden dologba és én is hírekbôl tajékozódom a józan paraszti ész nem segít.

Nem mondom ,hogy nem lehet igazság a különféle összeesküvés elméletekben, nem tudhatjuk, hogy nem-e a válság volt a cél, de azert az, hogy nem létezik szerintem erôs kijelentés.

Tudnátok ertelmes, logikus levezetéseket mondani, amivel jobb belátásra bírhatom?

2020. ápr. 20. 12:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Jaja, a vírus nem létezik!

Csak a világkormány terjeszti chemtraillel a gyíkemberek megbízásából, hogy van vírus, mivel el akarják pusztítani 5000 éves szíriuszi örökségünk, és a pilisi szívcsakrát!

A barátodnak mindenben igaza van, végre egy LÁTÓ ember!

2020. ápr. 20. 13:00
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Eddig nem tűnt fel, hogy a barátod ennyire buta?
2020. ápr. 20. 13:02
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

12: miért tűnt volna fel neki?

Azt írja a kérdező: " nem tudhatjuk, hogy nem-e a válság volt a cél, de azert az, hogy nem létezik szerintem erôs kijelentés."

Ezek alapján ő sem jobb, csak a hülyeség mértékén vitatkozunk. Az egyik szerint ez direkt volt, a másik szerint még vírus sincs.

Ez kb olyan, mint amikor a chemtrail hívő hülyézi a gyíkember hívőt :)

2020. ápr. 20. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell jobb belátásra bírni, ne szegje meg a korlátozásokat, ne terjesszen baromságot, mivel ezeket büntetik. Az hogy ő mit hisz mit nem hisz azt úgyse lehet megváltoztatni, majd fél év múlva kitalál valami új elméletet magában, vagy elhiszi az újat a spanoknak. Jelenleg úgyis csak várakozunk hogy lecsengjen a vírus.
2020. ápr. 20. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
14%
Minél hamarabb házasodjatok össze a barátoddal, mert tökéletes párt alkottok.
2020. ápr. 20. 13:46
 16/18 A kérdező kommentje:

Lehet nem ő a legélesebb kés a fiókban, de más területen nincs rá panaszom, nem szeretnek emiatt egyből szakítani. Tudom a mai világban más az értékrend.

Azért tettem fel a kérdést, hátha találok megoldást. Faj ezeket a bántó hozzászólásokat olvasni, mert szeretem és jó ember. A gondolkodásmódján és felfogásban kellene változtatni. Lehet mentálisan sérült de nyitott a változásra, fejlődésre, szakemberhez is elmenne.

Nem vagyok se kozgaszdasz, sem tudós, matematikus stb. Ezért szerettem volna itt valami hozzáértő eszmefuttatást olvasni.

2020. ápr. 20. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
13%

Egyetértek a #7-sel. Az igazság valahol a kettő között van.

Ez az egész a média "hibája". Ha nem fújják fel, nincs (ekkora) pánik.

És ki tudja mi az igazság? Lehet, hogy tényleg direkt ez a vírus, lehet, hogy nem. Ezt úgysem fogjuk soha megtudni.

A párodat nem hiszem, hogy meg tudod bármivel is győzni, az "ilyeneknek" mindig megvan a maguk magyarázata, amitől nem lehet (,vagy legalábbis nagyon nehéz) eltéríteni.

(Egyébként, aki laposföld hívő, vagy egyéb ilyen baromság hívő, számomra buta (is). Lehet, hogy az én "értékrendemmel" van baj, de én sosem jönnék össze egy hülye emberrel. A tanulatlanság nem teljesen egyenlő a butasággal. Viszont mindkettő ellen lehet tenni, és nem kifogás a "csalódottság".)

2020. ápr. 20. 14:57
 18/18 anonim ***** válasza:
39%
10-es. Én nem gondolkozom? Szerinted én csak úgy beszopom a hülyeséget? Világ életemben gondolkodó és tudat is ember voltam, akit ha érdekel vmi, azt a lehető legmélyebben megismeri. Hány ember ment dalolva a halálba a történelem során, mert elhitte a szajkózott baromságokat? Én nem mondtam hogy nincs vírus, de ha jó az immunrendszered, akkor nincs mitől félned. Azt tudtad, hogy a rettegésben lehet a legjobban irányítanod? Azok rettegnek, akik tudatlanok. A média ámokfutását meg hagyjuk inkább, mert ha onnan nézném a világot, azon is csodálkozunk, hogy még van egy élő sejt is a világon. Az egészség em ről magam gondolkodom, a saját szerzett tudásom rá alapozok. 21éve nem voltam még csak megfáztam sem.
2020. ápr. 20. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!