Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek nőként egy házas nő felé?
Egy házas nő felé a legjobb, ha ingatlanügynökként közelítesz. Megmondod, hogy szép a háza, hogy jó befektetés volt, de tudnál rá egy vevőt...
Esetleg takarítónőként. Az mindig beválik, főleg, ha nagy a ház, és nehezen bírja egyedül karbantartani.
Sehogy! Az a nő, amelyik házas és gyereke van, az egyértelműen nem a nőket szereti, hanem a férfiakat! És ha eddig is megvolt úgy nők nélkül, akkor pláne meg lesz a továbbiakban is nők nélkül, és nem fogja pont most férj és pici gyerek mellett elkezdeni a nőket hajkurászni.
Mikor terhes voltam, nálam is be próbálkozott egy szerintem lezbikus nő, menekültem is szép rendesen előle. Igyekeztem a lehető leg minimálisabbra csökkenteni a kommunikációt vele. Akkor is tök egyértelmű volt, hogy a férfiakat szeretem és nem a nőket. Pláne nem terhesen fogom elkezdeni a leszbikus életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!