Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek emlékszik rá?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek emlékszik rá? Hogy viselkedjek ha legközelebb találkozunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este születésnapja volt az egyik fiú barátomnak akivel 1 éve együtt jártunk. Mindenki teljesen be volt rúgva. Én sem voltam teljesen önmagam mivel megcsókoltam a barátomat (akinek a bulija volt). Nem emlékszem miért meg hogyan. Nem vagyok belé szerelmes. Ebben biztos vagyok. De lehet hogy ő is emlékszik rá, bár 2x annyit ivott mint én. Jövő hétre elkérte a nagyszülei nyaralóját és egy csomó mindenkit meghívott beleértve engem is. Nem tudom mit kéne mondanom neki vagy hogyan kéne viselkednem mivel nem tudom hogy emlékszik-e vagy nem. + valószínűleg ott is néha elmegyünk inni esténként és rettegek hogy ez megint megtörténik. :S S.O.S

15/L

2010. júl. 27. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még senki.
2010. júl. 27. 19:23
 12/16 anonim ***** válasza:

meg azt elmondanám, hogy az alkohol nem arra való, hogy lerészegedjünk tőle, be lehet csiccsenteni, hogy oldjuk a hangulatot, de egy jó, minőségi alkoholt az íze miatt iszik az ember.

minél olcsóbb sz*r, annál többet iszol és annál könnyebb berúgni, nyilván nem Marell konyakot vedeltek.

minden ételnek, vagy napszaknak vagy helyzetnek megvan az alkohola, de gondolom a mai tinédzserek se különben azoknál, akik mi voltunk anno, csak a stílus más, anno a kannás bor volt a menő :P

2010. júl. 27. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:

senki nem beszél erőszakról de ha alig emlékszel rá hogy kit smároltál le és miért, akkor ha nincs elég önkontrollod simán ágyba visznek,

vagy ismeretlen jófej fiúk megerőszakolhatnak (buliban ez divat, belekevernek valamit a piádba és kidőlsz)

vagy részegen simán jó ötletnek tűnik leeküdni valakivel és akkor lehetsz részeg vagy nemibeteg

..ezt meg kell tanulni, hogy beb*szni nem jópofa és nem kúl, az önkontroll fontos. arany középút.

2010. júl. 27. 19:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Én csak házibulikba szoktam inni ahol mindenkit ismerek. De amint már mondtam nagyon ritkán. Amikor discoba megyek akkor egy pohárnál többet nem iszok.
2010. júl. 27. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
emberek nem szép h ilyen fiatalon isznak már a lányok-fiuk,de az isten szerelmére anno mi is voltunk igy sokan,miért kell most ennyire a szentet játszani:DDD
2010. júl. 27. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de hülyeség volt addig innod amíg nem voltál ura annak amit csinálsz. Szégyen ,hogy egy évvel vagy fiatalabb nálam és ilyet csináltál, most meg szarban vagy és nem tudod ,hogy juss ki belőle. Örülj ,hogy nem csináltál nagyobb hülyeséget. Ezt meg old meg ahogy tudod. Én abbahagynám a piálást ha tudják a szülők ha nem kétlem,hogy büszkék rád miatta.
2013. jún. 17. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!