Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alakuló párkapcsolatban a férfi félénk, és nem mer nyitni, esetleg időre van szüksége egy nő miért lép le mással?
Nos először is leszeretném szögezni, hogy nem általánosítani szeretnék, és nem siránkozó férfiak válaszára vagyok kíváncsi, hogy (jobbképűbb, gazdagabb, nagyobb intimmel rendelkezik, és még kenyeret is egyenesen tud vágni, megfelelő vastagságúra...) Nők véleményére vagyok kíváncsi. Jó, értem én, hogy erősebb kutya Bas**k. De! ha van egy kiszemelt férfi, akire mondjuk időt szenteltek, és aztmondjátok, hogy "oké, szimpatikusnak találom ezt a srácot, ismerkedjünk" akkor miért van az, ha ez a számotokra szimpatikus srác mondjuk ha félénk, és megszeretne ismerni leléptek mással?
azt hozzá tenném, hogy nem velem történt eset. És biztos vagyok benne, az ellenkező nemben is előfordul, de most a kérdésem jelenleg nem erre irányul. Tehát hölgyek, mi erre a válasz?
Ahogy a #3 mondja
Nem kell mögé látni semmit.Ha a kiszemeltem volt,nyílván tisztában voltam legalább annyira a személyiségével,hogy visszahúzódó tipus-e vagy sem.Ha annyira sok idő kell neki,hogy közben belép a képbe egy harmadik fél és hódít,az szomorú és sajnálatos dolog,de nem hiszem,hogy hibáztatni kéne érte bárkit is
Ugyan az a véleményem mint a 4-es és 6-os hozzászólóknak. Egyrészt ha nem érzem hogy a másik érdeklődik irántam akkor én se küzdök hanem nyitott vagyok az ismerkedésre mással. Másrészt én a magabiztos férfiakat szeretem ők indítják el bennem a dolgokat. Ha valaki azt se tudja mit akar velem azzal nincs mit tenni. Lehet elkezdem az ismerkedést de ha úgy érzem ő nem mozdul semerre elvesztem az érdeklődésem. Én nem vágyom arra hogy valakit kézen fogva vezetgessek bíztassak kvázi udvaroljak vagy megerőszakoljam ha akarok tőle valamit. Egész egyszerűen úgy gondolom mindkét fél aktív részvétele kell egy kapcsolat kialakításához és fenntartásához.
Ahogy fentebb írták a nők részéről is kiakasztó mikor mindent a másik vállára akarnak sózni mert gyávák vállalni a döntéseik következményeit és a sérülés kockázatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!