Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki letilt mindenhonnan az azt jelenti erős érzelmeket fűzött hozzám?
Én segítem a rászoruló szenvedélybetegeket.
Sajnos olyan "jól" sikerült az egyiknél, hogy még most se biztos, hogy nem lesz belőle rendőrségi ügy.
Ez nem panasz, én voltam a gondatlan,de tanultam belőle, hála az Úrnak!
Rám akkor sem igaz a logikád, ha még vagy 20-szor leírod ilyen regényszerűen. Egyszerűen nem érdekel a másik. Na elmondom akkor az én logikámat. Ha érdekel az ex, már csak azért se tiltom le, hanem inkább meghagyom ismerősnek mindenhol, és kiposztolok 1-2 fotót amin jól nézek ki, hogy észre vegye. Persze ilyet utoljára 15 évesen csináltam 😂 (OMG mennyire buta kislány voltam)
De ha napjainkban letiltok valakit mindenhonnan, az azért van, mert nem akarom őt látni sehol sem még véletlenül sem. Sorry ez van.
18assal nagyon egyetértek! Ha valakinek fel akarom kelteni a figyelmét, akkor nem fogom letiltani, sőt, több képet osztok meg, mint korábban, hogy biztosan lássa.
Ha valakit körültekintően minden oldalon letiltok, az azért van, mert még véletlenül sem akarom látni a posztjait, üzenetet kapni tőle. És igen, a zéró interakció érdekében képes vagyok rengeteg energiát belefektetni, hogy mindenütt megkeressem és letiltsam.
Amúgy a legtöbb oldalon az ember nem értesül arról, ha letiltják, szóval az illető csak akkor látja, ha kimondottan a tiltó felet akarja megkeresni. Nem kapsz értesítést, "Jóska letiltott!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!