Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálják ebben a helyzetben?
prostitualtkent megismertem egy családos férfit, fizetett nekem a szexert egy ideig, majd szerelmet hitetett el velem, abbahagytam a "szakmat" a kedvéért, es elmentem egy boltba eladónak, mellette vele találkoztam heti 3x (szex találkozó) ahogy régebben, csak éppen anyagilag többet nem segitett tovább
most elvesztettem a munkam, a számláim jönnek, tavalyi elmaradt számlákat kaptam meg, rengeteg sok..
nem segít nekem anyagilag, ha visszamennek elhagyna es amellett minden utolsonak lehordana, de a gondjaim megoldódnanak
szerelmes vagyok, közben tudom egy ingyen punci vagyok a szemében semmi több
Szinte minden bolt, minden pláza zárva.
Minden étterem, kávézó. Minden zárva kivéve az élelmiszerboltot.
Ez egy szemét alak, hagyd ott. Családos emberrel amúgy sem szabad kezdeni, mindig az utolsó helyen maradsz. Légy erős, lépj ki ebből a kapcsolatból, mielőtt tönkremész.
72N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!