Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nem tudom mit tegyek,24 éves lány vagyok van egy srác akit már pár éve ismerek de nem volt köztünk semmi még beszélgetésen kivül...
Nem ekll mindent elhinni a férfiaknak( a h a nőknek sem)
Nah de h hagyomány náluk..és aztán? Ha igazán kellenél neki nem érdekelné a családi hagyomány, senki se hülye..
Tehát sztem addig ne legyél vele amég nős, én megtanultam már, 16vok de már anyátol is láttam, és én is voltam nőspasival..és csak etetett h így nincs együtt a nővel ugy és h csak a gyerekek miatt laknak együtt, nah persze. Am sztem ha legközelebb mondja h ő mit akarna akkor mond dmeg h te mit akarsz. Egy nőnek legyen saját véleménye, mondd meg érthetően, te a pasinak egyetlen akarsz lenni, és titkos kapcsolatba nem mész bele, vállaljon fel téged, hisz te is felvállalnád.
majd erre v azt mondja h köszi nem v elgondolkozik rajta..és lesz vmi..de ha nem megy bele abba h felvállaljon téged akkro jobb ha hagyod, és keresel olyat aki megérdemel téged, és akkor vele ne is kezdj, ne h nagyon beleszeress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!