Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szemében egy szakács is csak egy buta melós?
Vagy egy szakács (mai divatos nevén séf) már nem kezelhető azonos szinten a nők után fütyülő kőművesekkel?
Például egy többdiplomás szellemi dolgozó nő lehet párkapcsolatban egy séffel?
Vagy azért ez még mindig olyan mintha egy mérnöknő jönne össze egy sori melóssal?
Nem feltétlen ennyire szélsőséges dolgokra gondoltam, hogy bűnöző-e, hanem hogy passzolnának-e egymással... azért a diplomás ismerőseim többsége jobban válogat kapcsolatra, nem elég egy helyes pofi. Nyilván nem vallatás-jelleggel, de finoman puhatolózni lehet, olyan témákra terelni a beszélgetést (ha pl. vki az ismerősének a barátjával vagy családtagjával ismerkedik) - közös élmények, milyen vele együtt élni (ha éltek együtt), milyenek voltak az exei, milyen az érdeklődési köre.
Pl. az egyik kolléganő bátyjáról olyan dolgokat hallottam (még nem találkoztam a sráccal), hogy akkor se jönnék vele össze, ha ő lenne a legjobban kinéző pasi a világon (szórja a pénzt, tévénézés és sörivás a hobbija, összejött egy hisztis libával, aki miatt összevesett a családjával és ki akarta túrni a családi házból a kolléganőmet stb.)
"Egy barátnőm éppen a doktoriját írja és séf a vőlegénye.
Nekem is több diplomám van, esztergályos a férjem."
Ezt elhiszi valaki?
Te válaszoltad, hogy az ismerősöd 13 gyerekkel 3 másodperc alatt talált valakit, aki oltár elé vezette?
Én diplomás is vagyok, meg szakács is.
Akkor én vagyok az élet császára? XD
Kedves #14, itt a #7!
Ezzel a hozzaszólásoddal 2 dolgot közöltél magadról. Az egyik, hogy nem ilyen körökben mozogsz. A másik, hogy amiről nincs ismereted, az szerinted nem is létezik. Bölcs, rém bölcs 🤘
nagyon tisztelem, akik a vendéglátásban dolgoznak, embertelen terület, szívósság kell, keménynek kell lenni, bírni kell (ismerősöm melózott vendéglátásban, több is).
nagyon becsülöm őket.
ugyanígy fontos a villanyszerelő, a műszerész, fontos mindenki. nálam az a baki egyedül, ha valakin látom, hogy pl azért egyetemista, mert bászik dolgozni, utálja a kétkezi munkát. az ilyen nem férfi a szememben, aki inkább ül és "tanul" (sokan csak melegednek és a diákbérlet miatt egyetemisták), mintsem melózna.
a mérnökökkel sincs baj, ők is kellenek, mindenki kell.
nem a szakma alapján választanék párt, és elvárom másrészről, hogy ne a szakmámat és a foglalkozásomat nézzék...
egy raktáros/papíron emelőgép-kezelő vagyok,szóval... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!