Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme annak, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme annak, hogy egy idegen férfi bejelöl fb-on, de rá sem ír a “kiszemeltre”? Akkor minek jelöli be?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 16:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10: Mondom, hogy nem 1 emberről van szó!!! Általános jelenség. És ugye nem gondolod, hogy én fogok idegen emberekre írni? Szerintem, ha valaki bejelöl ismeretlenül, nem az én dolgom kérdezősködni....
2020. ápr. 14. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem a te dolgod kérdezősködni, akkor itt miért kérdezősködsz? Ja, mert biztosan nem érdekel a dolog, értem én. Volt, hogy engem is bejelölt egy tök ismeretlen csaj, erre írtam neki, hogy honnan ismerjük egymást, aztán visszaírt, hogy nem ismerjük, csak szimpatikusnak talált. Ebbe senki nem hal bele. Ha meg téged nem érdekelnek a bejelölés okai, akkor itt se kérdezősködj, mert mi aztán végképp nem fogjuk tudni megmondani az okokat.
2020. ápr. 14. 18:57
 13/16 A kérdező kommentje:

12: Hadd döntsem el én, kitől és mit kérdezek!

Nem kellene ám a témán tovább rugóznod, nem érdekel a véleményed, lehet lapozni.

2020. ápr. 14. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Azok, akiknek összesen egy képük van és semmi életük általában kamu profilok és a többi kamu profil azért jelöli őket, meg kb mindenkit, hogy több ismerőse legyen és valóságosnak látszódjon.
2020. ápr. 14. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
#13: Te tudod, de sokkal több értelme lenne tőlük megkérdezni, mint tőlünk, akik semmit sem tudunk se rólad, se róluk. De igazad van, sokkal könnyebb durrogni és mindenkinek beszólni, mint venni a fáradságot, és leszállni a magas lóról, és megkérdezni ezektől az emberektől, hogy mégis mit akarnak. Azzal abszolút nem jutsz előrébb, ha itt vadidegeneket kérdezgetsz a miértekről, sokkal többet érhetnél el, ha feladnál a fennhéjázásodból, és két mondatot írnál a téged megjelölőknek, ha már annyira nagyon kíváncsi vagy az okokra. Végül is minek vakarnád meg a bal kezeddel a bal füledet, ha a jobb kezeddel is lehet? De ha neked így könnyebb... Sokkal logikusabb lenne az érintettektől kérdezned, csak ugye egy királykisasszonynak ez derogál, milyen dolog már az, hogy a modern világban egy nő írni merjen bárkinek is.
2020. ápr. 14. 19:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Az enyém ettől egyáltalán nem kamuprofil. Az adataim is kint vannak, láthatja az ismerőseimen is. Illetve több olyan férfi is jelöl, akinek biztos nem kamus a profilja, mert sok képe van fent, megosztásokkal, nem 2000 ismerőssel.
2020. ápr. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!