Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú lànyoknsk jönnek be a nyikhaj fiúk?
A kérdés a fenti.
Sovány 3gy teremtés vagyok 183 cm magas és olyan 67-68 kiló (fogytam 4-5 kilót, sok a stressz).
Régen ez nem feltétlenül volt probléma, de most már így 22 évesen a nők is többet vàrnak, ahogy látom és nem térzem magam embernek... van barátnőm jelenleg, de zátonyra futott a kapcsolatunk , úgyhogy kipróbáltam a tindert... ŕégen megyegetett vopt is onnan 1-2 csajom, de most... 3 nap alatt EGY MATCHEM SEM VOLT. Nem értem, valaki segítene, nagyon magam alatt vagyok.
Igaz, hogy a nyikhaj vékonyt is jelent, de nálunk inkább olyan jelentése van, hogy semmirekellő. Szóval én más kifejezést használnék. :)
Szerintem nem az a gond, hogy sovány és magas vagy, hanem inkább az, hogy nem elég izmos és nincs önbizalmad. Ezt megérzik a nők. Sportolsz?
A Tinder egyébként egy nagy nulla, ne ott mérd le magad.
"Nekem vannak matcheim, akiknek a fele nem válaszol, a másik fele meg pár üzenet után, de legkésőbb a randi előtt köddé válik."
Dettó. Sokra megyek így a matchekkel. Én is vékony vagyok de élőben még sose volt rá panasz, azt mondták jól nézek ki így. Bár egy olyan nővel aki Tinderen bszik visszaírni már csak azért se beszélnék egy szót se élőben, ha véletlen pont összefutnék vele szórakozóhelyen vagy bárhol. Ott rohadjon meg akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!