Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek ezek közül mi számít leginkább, hogy legyen egy férfinek?
Tegyük fel, hogy belsőre megvan benne minden, ami kell. Ennek fényében mire számítanátok tőle, mi mennyire lenne fontos számotokra? Ha nem is olyan szinten, kizáró ok, ha nincs, de azért szempont a párválasztásnál.
1. saját autó
2. saját lakás
3. minőségi ruhák, drágább karóra, jó mobil
4. diploma
5. normális kereset (nem sok, mondjuk havi 250-300)
6. extrább kereset (500 és afölött)
7. jóképűség
8. izmos, ferfias test
9. felsőkategóriás autó
10. luxus kategóriás lakás
-egyéb - mi?
1,2,4,5 - +7, abból a szempontból, hogy számomra legyen vonzó.
Az 1-2 az értelemszerű, legyen önálló, ne a mamahotelbe akarjon hazavinni. A "saját" részhez nem is feltétlenül ragaszkodom, jó az is, ha albérletben lakik, de ha ismerkednék, már a 30+ korosztályt venném célba, és esetükben addigra már az 5. pontban jelölt normális fizetéssel valami kis lukat csak össze tud spórolni valaki (hitellel akár). Ugyanígy az autóval. A diploma csak azért fontos, mert ugyanazt az életutat járta be, mint én, több bennünk a közös, jobban megtaláljuk talán a közös hangot.
3,5,7,8. Ezek közül a 3.-at inkább úgy mondanám, hogy igényes ruhadarabok, ízléses öltözködés.
Nem hátrány az 1,2,4 sem, jó ha ezek is megvannak, de a fentiekkel ellentétben nem elvárás.
A 6,9,10 egyáltalán nem szükséges.
Ez változó, de 6,9,10,3 kizáró ok, pláne ha felvágós.
A többiből kell egy kevés bizonyos szintig.
Érdekesebb lett volna a kérdés, ha mindenki mellé rakja, hogy ő mivel rendelkezik az elvárásokból.
Pl 2/van vagy 2/nincs
25 éves vagyok, 24-34 éves korosztályban keresgéltem (van már párom), és mivel ez egy elég széles skála, nem mindegy, hogy egy 24 éves frissen diplomázott pályakezdőről van szó, vagy egy 34 évesről, aki 10 éve dolgozik már. Az előbbinél nem annyira fontos, hogy külön éljen a szüleitől (de az akarat legyen meg benne a szétköltözésre), a 26 éves párom is hozzám költözött tőlük, de 30 körül már igenis fontos, hogy ne velük éljen, de a saját lakás nem feltétel egyáltalán.
Ezen túl fontos az 5-ös, de itt sem azt nézem feltétlenül, hogy most mi van, hanem a potenciál, az akarat, az ambíció. Kevés pályakezdőnek van 250-300-as fizuja, de legyen meg az ambíció benne, hogy ne minimálbéren éljen egész életében. Ezt én is adom.
Fontos a 7-es, de ez relatív, elég, ha nekem tetszik, nem kell, hogy megfeleljen a korideálnak.
A 4-esben kicsit bizonytalan vagyok. Maga az, hogy a diplomája meglegyen, nem fontos, az előző páromnak a nyelvvizsga miatt nem lett meg a diploma, a mostani pedig két egyetemet elkezdett, de a szorongásai miatt nem tudta befejezni. Viszont úgy gondolom, hogy az, hogy az ember lehúzott legalább 1-2 évet a felsőoktatásban, ad egy másfajta szemléletet, amit nem kap meg az ember középiskolában, teljesen egyedül nehéz megszerezni, viszont nekem fontos. Szóval ez nekem egy szempont, még ha nem is kizáró ok. Nekem van diplomám, és valószínűleg lesz is még, csak most még kiheverem az előzőt, meg OKJ-t csinálok.
Az 1-es sosem lenne szempont, de azért nem rossz, ha van. Nekem nincs jogsim, mivel itt Budapest mellett az agglomerációban elég ritkán lenne rá szükségem. De nem jönne rosszul, és valahol örülök, hogy páromnak van jogosítványa, biztonságérzetet ad, még ha autója nincs is, azt majd megteremtjük együtt.
Ha belsőre tényleg klappol, akkor majdnem mindegy, de legalább 4-es akkor.
Autóm meg lakásom nekem is van, szép ruháim nekem is vannak, mit kezdjek az övével?
Ami a legfontosabb ebből nekem, az a jóképűség - olyan szempontból, hogy én tartsam annak, nekem tetsszen. A normális kereset sem árt, de én egy minimálbérest is elfogadnék, amennyiben jól kezeli a pénzt. Diploma nem árt, mert diplomás lévén diplomással jobban megértem magam, de ha van elég tájékozott, intelligens, olvasott, tájékozott, simán összejönnék egy nem diplomással is.
Saját lakás jó, ha van, de pl. exem az anyjával lakott, amikor összeismerkedtünk, és beköltöztettem a lakásomba. Ami kizáró ok lenne, ha belátható időn belül nem akar összeköltözni, vagy az anyjához-apjához akar beköltöztetni (albérlet nem kizáró ok egyéltalán).
Ami nekem egyáltalán nem fontos: autó (nekem sincs, belváros közelében lakom, teljesen jól megvagyok nélküle), drága ruhák / mobil, extra kereset, izmos test (nekem egy izmos test nem férfiasabb, mint egy átlagos testalkat vagy akár mackósabb), luxuslakás.
Ami inkább számít külsőségeket illetően:
- ne cigizzen (a bagószagtól konkrétan rosszul vagyok)
- stílusos öltözködés (ezt meg lehet oldani turiból is), jó frizura, ápoltság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!