Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kaja illetve hasonló dolgokban irigykednek a párjukra, miért teszik?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 16:57
1/3 anonim válasza:
Én csak akkor voltam ilyen, mikor nem főzött lófszt sem, de amit én csináltam, az kellett volna.
Amúgy szívesen adok a kajámból. Mondjuk az zavar, ha megvan a kajám kiporciózva és abba eszik bele. Mégis miért? Szedjen magának. Főleg mikor diétáztam wsgrammra ki volt mérve...
2/3 anonim válasza:
Mert egy gátlástalan érzelmi zsaroló az ilyen. Kaja miatt a legaljabb dolog balhézni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az egyik legundorítóbb viselkedés egy párkapcsolatban. Tudom elég ritka az olyan párkapcsolat, ahol “ami az enyém, az a tiéd is” alapon működnek a dolgok pedig, ha két ember őszintén szeretik egymást ott ez a normális. Akit szeretek, attól mért sajnáljam az ételt, pénzt vagy bármit?! Sose fogom megérteni az ilyen embereket. Persze, ha a másik fél nem viszonozza ezt a viselkedést, akkor igazából még el is hagynám nem az, hogy még adjak neki bármit is. Ez olyan, mint mikor elmegy két ember étterembe, aztán mindenki a saját részét fizeti, hát kész vicc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!