Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő az aki nem tetszik eléggé nektek, de megdugnátok?
Az a fajta, akivel nem jelennék meg, mert amúgy idiótán és olcsón néz ki (lásd első kép), de legalább igényes, illetve az a fajta, aki smink nélkül túl csúnya ahhoz, hogy egész nap nézegessem. A nagy seggel is így vagyok meg az ázsiaiakkal is. Egyszer kipróbálnám, sminkben meg a megfelelő ruhában okés, de egy életen át inkább csak rondának látnám a széles fejét meg az oszlop lábait.
De amúgy inkább a belső dönti el, hogy valaki miért nem kell, arról meg nem tudok képet mutatni. Van, akit addig viselek el, amíg nem kezd el beszélni és amíg nem vagyok kitéve az ostoba döntéseinek és életvitelének. Például egy vegán nézhet ki akárhogy, akkor ia csak dugni kéne.
Olyan SZÁMOMRA átlagoska.
Se nem kövér, se nem csúnya, de azért nem is számomra helyes. Az arca és a testalkata alapján képes lennék erekciót produkálni rá.
De annyira mégsem vonz külsőre, hogy az alapján kapcsolatot is akarjak vele. (Nem csak a külső kell a kapcsolat akarásához, de az IS)
az olyan aki arcra/fejre nem tetszik de a teste az nagyon jó :)
Ha se fejre se testre nem jó akkor nem dugnám meg soha.
#6: soha "nem dugtam a farkam" (sic! de szép megfogalmazás) olyan nőbe, akiben nem találtam valami vonzót, sőt igazatót.
Tök mindegy, hogy mit, a szemét, az alakját, az arcát, a kedvességét... Tudod az erekcióhoz is kell vonzalom, és csak azért nem vonzódom valakihez, mert a lába között lyuk van.
Viszont nem is vagyok olyan, hogy csak a felső 10%-ból válogatok (mint amilyenek a nők). Egy szürke kis egér kinézetű csaj is tud vonzó lenni, ha szépek a mellei, ha levesz a jó humorával, ha sugárzik belőle az életöröm.
Te viszont egy fa3.14na vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!