Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas vagy és a párod milyen magas? Számodra mennyi a legideálisabb magasságkülönbség?
Ki a sz.art érdekel a vergődésed (már elnézést)? Szerinted fog változni attól valami, hogy ezt ide beírtad?
Én írtam, hogy 188 cm a párom, én 170, de nem zárkóztam el az egymagasaktól sem. Viszont igenis ideális nekem ez a különbség. Magassarkúban is bőven jól mutatunk.
De amúgy arra nem gondolsz, hogy nem ez az egyetlen szempont, és mások nem ebben élnek?
Hallottad már azt a szót, hogy szeretet? Röhej, ha akár több éves kapcsolatoknál is nekiállnál vergődni, hogy ki milyen magas és ki mit lát ideálisnak.
A 49%-os egy szorongó törpe lehet, akinek ráadást sosem volt kapcsolata, mert akkor tudná, hogy mit jelent 15-20 cm a 2 fél között.
Én 197 cm, a barátnőm 184 cm. (Igen, a gyerekeink majd bármikor elmehetnek B-tervként kosarasnak, vagy modellnek.)
Én ugye majdnem 2 méter vagyok és nekem mindig a magas nők jöttek be a legjobban. Valahol a 175-185 cm körüliek.
A 30-as válaszoló nem értem minek itt éli ki a frusztráltságát, minek nyomorékoz le mindenkit :D Az, hogy ha alacsony vagy nem gond, lehet jó párt találni ettől függetlenül, de ez amit 3 válasszal bemutattál, már gond.
Amúgy én vagyok 170(N) a párom 173 és nem érdekelne, de vérigsértődik, ha felveszek egy magassarkút
Már az is nevetséges, hogy az objektív adatokat elkezdték pontozni!
De aki nem tud a kérdésre érdemben válaszolni (nincs párja), az minek jön ide minősíteni, azt én sem értem.
A 170 alatti lányokat le seggdugózta. Azt is meg akarja mondani, hogy a nőknek mi legyen az ideális férfi magasság.
Nonszensz!!!
Én 173 vagyok, a barátom 187.
Nincs ideális, annyi hogy nálam ne legyen alacsonyabb, mert az szerintem szex közben is kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!