Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van olyan exetek, akihez senki nem tudott felérni a későbbi párjaitok közül?
Milyen szempontból nem tudott felérni? Kinézet, intelligencia, vagy a szeretet/törōdés, veled való bánásmód?
Volt olyan exem, akire felnéztem, nagyszerū embernek tartottam, de attól még úgy, mint partner nem volt megfelelō, mert nem szeretett eléggé.
Nekem volt egy, aki AKKORA egy h. 3.14csa volt, hogy azóta se tudta überelni senki sem. Ha ez számít...
Amúgy meg ha még mindig a fejedben jár, valószínűleg nem zártad le rendesen azt a kapcsolatot magadban, anélkül meg nehéz igazán boldognak lenni.
Ez egy hatalmas hiba.
Ilyen nő biztos nem kéne. Tuti szakítanék vele. K**úrvára pocsék érzés lenne, hogy gyakorlatilag pótlék vagyok.
Nincs.
Hogy lenne?
Akkor miért is nincs mellettem, ha ő a nagy ő nekem?
Miért csak egy ex?
Mert olyan gebasz volt, amit nem élt túl a kapcsolat.
Minden páromnál azt éreztem (nem volt sok) hogy őket szeretem a világon a legjobban, és úristen, de valamiért csak véget ért a kapcsolatunk... Onnantól kezdve, egy gondolatot nem érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!