Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van olyan exetek, akihez senki nem tudott felérni a későbbi párjaitok közül?
Sose hasonlítgattam exeket az aktuàlishoz.
Próbàld meg lezàrni az exes sztorit...
Nincs.
Mentálisan egészséges vagyok, el tudom engedni a korábbi párjaimat, nem idealizálom őket, és tudok találni olyat, aki semmilyen téren nem rosszabb náluk (de nem is feltélten jobb).
Egy egészséges felnőtt így működik.
Nekem volt egy parom, aki a mai napig a legnagyobb hatást tette rám. Lezártam régen, nincs érzelem, de belegondolva ő volt, akivel a legjobban passzoltunk.
Jelenleg boldog párkapcsolatban élek és nem is adnám fel semmiért. De ez az igazság.
Nincs. Mindenki lecseréhető és mindenki felülmúlható.
Ha pedig hozzá hasonlítod az embereket, akkor még lehet, hogy nem kéne ismerkedned. Dolgozd fel egyedül azt a párkapcsolatot és hogy vége lett, és vesd be magad utána.
Szerintem nincs olyan, hogy nem találtál elég jót magadhoz. Együtt és egymást kell azzá tenni. Nyilván van, hogy meroben különbözik 2 ember egymástól, akkor nem érdemes foglalkozni ezzel, de az a baj, hogy a legtöbb ember azt hiszi, automatikusan jár neki a legjobb mindenből, mindenkiből. Ez nem így van.
Becsapni nem szabad senkit, szerintem legyél egyedül egy ideig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!