Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, titeket mennyire viselne meg ha nem szeretne titeket senki sem?

Figyelt kérdés

Tehát csak feltételes mód, ott a HA.

Tudom sokatokat szeretnek, de mi lenne HA senki sem szeretne, sem most sem máskor.

Őszintén.

#szeretet #Nőj
2020. febr. 4. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megviselne és elgondolkodnék hogy miért és ha a világon tényleg senki de senki nem szeretne magamban keresném a hibát
2020. febr. 4. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem feltételes. Úgy vagyok vele, hogy már beletörődtem és természetesnek veszem, hogy nem szeret senki, mint nőt.
2020. febr. 4. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Ez azt jelenti, hogy a család, barátok, gyerekem sem? El sem tudom képzelni ezt az állapotot. Mindig sok szeretetet adtam és épp ezért kaptam is. Nem azért adom, hogy visszakapjam, de ez így működik, neked kell szeretned először, hogy szeressenek. Férfi nem szeretett már évek óta, ezt már megszoktam.
2020. febr. 4. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Senki. VAGY a családod igen, de ők is "kihalnak" mellőled előbb utóbb ugye, egyedül maradsz nem lesz férfi aki szeretne, nem lesz gyereked aki szeretne.
2020. febr. 4. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Leszarnám 👑 [link]
2020. febr. 4. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van ilyen...és sajnos van akkor ezek az emberek altalaba drog hoz, alkoholhoz nyúlnak. A nők esetében pedig társul a szexelnek mindenkivel csak szeressék őket.

Sajnálom aki így orvosolja a helyzetet és melle meg a többiektől azt is megkapja, h hülye @ibanc!

2020. febr. 4. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem sosem szeretett senki, szal nem feltételes mód. Sokkal jobban megviseltek más csapások, halál, betegség a családban pl. más veszteségek, árulások. Nagyon ritka az a tipusú nő akire mindig hivatkoztok, hogy nekik bezzeg milyen könnyű mert szépek.
2020. febr. 4. 18:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Tehát mindenki nehezen viselné.
2020. febr. 4. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha anyám sem, akkor azért összetörnék. De voltam éveket barátok nélkül is, pár nélkül meg mégtöbbet. Megtanultam élvezni a csendet és visszagondolva örülök, hogy megtanultam magam így is szórakoztatni és megnyugtatni. Ez egy hasznos képesség azóta is. Ha csak párom nem lenne, na azt meg aztán vállrándítással elintézném. Mármint magát az allapotot. Az aktuális párom elvesztése nyilván fájna, de nem azért mert jaj, egyedül leszek és nem lesz aki szeressen. Hülyeség.
2020. febr. 4. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Anyukám meghalt, párom nem volt/lesz, egy húgom van, aki szeret. Nyilván kegyetlen szar lenne, ha meghalna, de nem csak azért, mert engem nem fognak szeretni, hanem mert lemarad egy csomó mindenről.
2020. febr. 4. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!