Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, titeket mennyire viselne meg ha nem szeretne titeket senki sem?
Figyelt kérdés
Tehát csak feltételes mód, ott a HA.
Tudom sokatokat szeretnek, de mi lenne HA senki sem szeretne, sem most sem máskor.
Őszintén.
#szeretet #Nőj
2020. febr. 4. 18:33
11/13 anonim válasza:
Hát engem nem szeret senki, de remélem hogy majd fog.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom. Szerencsére még van családom, így az, hogy a férfiak nem szeretnek, nem visel meg. Ami igen, az az, hogy nem vonzódnak hozzám, nem tartanak kívánatos nőnek, nem vágynak rám. Érthető, de attól még rossz érzés. Nehéz megfogalmaznom, hogy milyen. Azt érzékelni, hogy semmilyen hatást nem gyakorolsz rájuk, nulla a vonzerőd, és csak a szánalmas kis nyomorultat látják benned... Mindezt úgy, hogy nyilván nem élsz remeteként, tehát látod, hogy más nőkkel ehhez képest hogy viselkednek, hogy néznek rájuk, és mit meg nem tesznek értük... Hervasztó 😔 Úgy sejtem, ha a családom "kihal mellőlem", akkor fog előtérbe kerülni a nem szeretnek fájdalma. Addig meg inkább ez.
13/13 anonim válasza:
Párom sosem volt, barátaim sem nagyon (legfeljebb ilyen iskolai haverok, akik egyből elfelejtenek, ahogy kilépnek a suli kapuján), egyedül a családom szeret. Nem visel meg különösebben a dolog, már rég rájöttem, hogy a minimális, alapvető szintű emberség is megugorhatatlan elvárás a legtöbb ember számára, ennél többet pedig tényleg irreális lenne várni bárkitől. Ha egyszer szembe jön velem valaki, aki kedvel, akkor nyilván örülök majd neki, de abszolút nem elvárás, nem görcsölök, hogy megfeleljek bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!