Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok az autó vagy a lakás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok az autó vagy a lakás a fontosabb?

Figyelt kérdés
Melyik fontosabb egy férfinél, ha jó autója van vagy ha jó lakása?
2020. ápr. 10. 21:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Szamomra egyiksem fontos hogy legyen neki volt már olyan párom akinek se lakása, se autója nem volt. De ha már választani kell akkor inkább lakása legyen szerintem azzal többre megy mint egy autóval.
2020. ápr. 10. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

mind a 2.

Ha jó kocsi áll egy omladozó putri előtt.. az gáz.

Az is ha egy szakadt tragacs áll egy budai villa előtt.

2020. ápr. 10. 21:57
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Az a szülő dolga, hogy a gyereke ne legyen idegen farkaknak kiszolgáltatva. Én sem engedném világnak a lányom saját lakás nélkül pont azért, hogy hozzám hasonlóan ne érdekből, hanem szerelemből válasszon.

Kedves nyolcas, miért fáj neked, hogy valaki nem 30 éves korában kaparja magát össze, hanem inkább élményekre és tanulásra költi a pénzét lakáshitel helyett?

Ha egy embernek adott a lakhatása és van egy jó végzettsége, 40 éves korára százmilliós vagyonzis felhalmozhat. De amíg tengődik és megy albérlettől kezdve hitelen át a gürizés miatt elbukott félévekre, addig csak egy helyben totyorog.

Lényegtelen, hogy valakit segítenek elindítani vagy maga jut hozzá egy ingatlanhoz, van neki és nincs szüksége máséra. És mint olyan, aki számára adott egy életszínvonal, nem köteles pátyolgatni meg befogadni senkit, aki nem a saját kategóriája.

Huszonévesen még anyuék pénze beszélhet. 40 évesen egy qrva szavad és kifogásod nem lehet arra, hogy miért nem voltál képes legalább 20 év munkaviszonnyal egy rohadt lakás árát megkeresni. Aki ennyi idő alatt nem tud felmutatni saját vagyont, az gyereket sem lenne képes nevelni például, mert legalább egy ház ára az is, 18 éves koráig.

2020. ápr. 10. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:
16%
Ház ára .. 20 millio átlagba. Egyedül hogy keresed össze. Moslék fejü...
2020. ápr. 10. 22:03
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

46%os van itt gond rendesen.

Én a 2. válaszadó vagyok. Van lakás és autó is és igen a szüleimtől illetve öröklés útján. Lehet ezért lenézni vagy amit akarsz nem hat meg.

Soha nem kérkedtem azzal hogy van. Sőt azt szoktam mondani hogy csak a családé és használhatom mert senkinek semmi köze ahhoz kinek a nevén vannak.

Ami engem meg a "lukam" illeti köszönjük nem kell egy pasi pénze sem. Volt már hosszú kapcsolatom együtt is laktunk mégis külön kassza volt és lesz is ha mással jövök össze akkor is. Egyedül akkor érzem jogosnak a közös kasszát ha gyesen leszek mert úgy a kerestem nagyrésze kiesik. Sőt házassági szerződés is lesz mert az a tiszta.

Ahogy olvashattad (ha ugyan megy az értő olvasás a sok sz. Artól ami a fejedben kavarog) írtam hogy bőven jó ha albérletben van (hisz a cél csupán hogy ne otthon nyalassa a valagát értse tudja mit jelent egyedül élni fenntartani magát) és az autó is csak annyira izgat hogy ne legyen lerúgva (pattogó festék összetört vagy mindenféle színű elemek kosz stb.) és működjön megfelelően.

Ha a célom az anyagi javak megszerzése vagy ideiglenes dőzsölés lenne nem ezt írnám nem ezt várnám el. Ahogy azt is leírtam hogy az elsődleges szempont hogy külön éljen valamilyen formában és csak aztán érdekel az autó egész egyszerűen azért mert kényelmesebb autóval mint tömegközlekedési eszközzel. Ha mindkettőnknek van nincs hiszti ki kihez hogyan jut el vagy ki kit mikor visz bárhova.

Érted amiről írok vagy ez se jut át a szmötyin amit a fejedben tartasz? Csak hogy tudjam van-e bármi értelme annak hogy gépelek.

2020. ápr. 10. 22:06
 16/26 anonim ***** válasza:
4%

#16 számolgass, hogy mennyi egy gyereket 18 éven keresztül etetni, ruháztatni, eszközöket venni neki a tanuláshoz... Egyből nem lesz sok a 20 milla.

Egyébként meg nem Pesten kell venni szarrá újított lakást és találsz egyből 8-10-ért is. Mennyi azt összeszedni hitellel, 2-3 év? Na, itt a válaszod.

2020. ápr. 10. 22:09
 17/26 anonim ***** válasza:
16%
10 milliot hol fizetsz ki 2-3ev alatt roggyantagyú..
2020. ápr. 10. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
A kettő közül a lakás (időtállóbb, értékesebb), de nekem az sem gond, ha se autója, se lakása, amíg tartósan van munkája (vagy ha épp nincs, aktívan keres), nem segédmunkából, fizikai közmunkából vagy segílyből dolgozik, és normális a hozzáállása a pénzhez. Sőt, ha van, az is mindegy, milyen drága, milyen márka... igénytelen ne legyen (ill. autóból olyan ne, ami épp szétesik és balesetveszélyes).
2020. ápr. 10. 22:20
 19/26 anonim ***** válasza:
37%

"Amiert te megdolgoztál az a tied."

Én pl.örököltem apukámtól. Akkor az nem az enyém? Szerencsére a páromat nem zavarja. Attól, hogy valaki örököl valamit, nem lesz kevesebb. Sőt, azt látom,hogy egészségesebb a lelki világuk azoknak, akiket a szüleik támogattak, mint az olyanoknak, akiket frusztrál, hogy ők nem kaptak semmit. A te fröcsögésed is ezt bizonyítja.

2020. ápr. 10. 22:28
 20/26 anonim ***** válasza:
65%

Huha valaki féltékeny. Figyi öcsi, ha nem itt vernéd a fąszod, lehet, hogy tudnál te is félretenni.

Te itt vered a nyálad, én meg bezárom az ablakot és vígan élek. Neked ettől nem lesu jobb, nekem meg nem lesz rosszabb. :)))

2020. ápr. 10. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!