Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok megmutatni neki a telefonom?
Állandóan féltékenykedik a barátom, mert mielőtt mi összejöttünk, voltak kalandjaim és azt hiszi, tartom azokkal az emberekkel a kapcsolatot. Egytől egyig idősebb férfiak voltak és azt érzem, kisebbségi komplexusa van neki emiatt. Egy csomószor kérte már, hogy mutassam meg neki a telefonom, hogy kikkel levelezek, stb. és mivel mindig nevettem ezen, mert annyira szánalmasnak tartom ezt a fajta viselkedés, azt a következtetést vonta le, hogy titkolok valamit.
Alapvetően is ritkán szoktam válaszolni bárkinek is, ha pl. egy hétvégén nem írok vissza neki, után addig zaklat, amíg szinte órára pontosan lebontva el nem mondom neki, hogy mit csináltam, hol és kivel.
DE! tudom, hogy ő több csajszival is beszélget az egyetemről. Olyannal is, aki régen tetszett neki, olyannal is, akivel már majdnem összejött. Ő meg szokta mutogatni a telóját, nem mintha én kérném erre, és mondja, hogy jajj, ő a Petra, ő az Eszti, ő az xy kiscsaj, tudod, csak a BTK-ról. Mintha ezzel mindent megmagyarázna. (:
Semmi titkolnivalóm nincs, de ha lenne sem ilyen nyilvánvalóan csinálnám.
Hmmm... kicsit ez a dolog most arra hasonlít amikor valakinek vaj van a füle mögött, és hogy nehogy kiderüljön ő kezdi rád kenni a "bűnét". Most nem azt mondom megcsal, hanem pl. flörtöl neten mással és, hogy gyanú felett álljon ilyen kicsavarodottan vádaskodik.
Amit én tennék, a helyedben, hogy megőrizném a nyugalmam. Ha legközelebb is jön egy ilyen kitörése, akkor azt mondanám: "Rendben. Nekem sosem volt semmi takargatni valóm előtted, így legyen még az akarata, de egyben ez egy választás is. Ha mindenáron turkálni akar a fiókomba korlátlanul most megteheti, ha ő ettől megnyugszik. De ezután többet nem hozhatja fel a dolgot, nem vádaskodhat, és nem is kérhet ilyesmire, mert ha eddig nem bízott benned akkor ott a kapcsolat olyan mint a madár fél szárnnyal, létezik, de teljes és boldog nem lesz az egész sosem, és hónapok vagy évek kérdése míg eljuttok a hattyú dalig. Ha mégis felhozza később ennek ellenére a dolgot és megint követeli, akkor fel is út le is út! Bizalom nélkül nincs kapcsolat, ezután pedig nincs értelme tovább együtt lenni. És téged sem érdekel ő kivel csetelget felesleges is ezeket az orrodra kötnie.
Tehát, ha a legközelebb, én megengedném, hogy ott akkor kutakodjon, ahogy kedve tetszik, de többet ilyet nem kérhet tőled, még kell tanulnia bíznia benned. Ha erre ő tojik, és legközelebb is turkálni akar a privát dolgaidba, az instant szakítás.
1: a kapcsolatod egy szar, megérdemlitek egymást
2: egyébként nem kötelező semmit csinálnod
3: én is nyíltan kezelem az üzeneteimet és egyebeket a párom előtt, mert úgy érzem, ettől kiegyensúlyozottabb a kapcsolatom és megelőzöm az esetleges félreértéseket és a szarkavarást azáltal, hogy tisztán lát mindent körülöttem és nem utólag kell magyarázkodnom, hogy de az nem úgy volt. Az én párom nem féltékenykedik, de nem tenném kockára a kapcsolatom azzal, hogy elzárom a magánéletem egyik részétől a másikat. Nekem is jobb így. De ezek csak mi vagyunk, sokan élnek úgy, hogy ezt elítélik. Az a lényeg, hogy köztetek legyen megegyezés
Nem kötelező, de ami nálam kiugrott a válaszodból, hogy te simán egy hétvégn át hozzá se szólsz a párodhoz?
Szerinted az normális viselkedés? Valahol adod alá a lovat te is neki, ne csodálkozz, ha nem tudja hova tenni a visekedésed...
31n
Nem vagy köteles senkinek semmi köze hozzá.
Én menekülnék egy ilyen pasitól.
Jaj, drágám... Én már megéltem ugyanezt. Összekerültem egy ilyen hülyével, állandóan azt hajtogatta, hogy számoljak be, hogy nekem előtte hány pasim volt, ki milyen volt az ágyban, hogy ismertem meg, még azt is mondjam el, hogy hány pasival csókolóztam életem során, ja meg mutassam meg a telefonomat. Hát nem fogok a múltról beszélni, főleg nem exekről, a telefonomhoz meg senkinek semmi köze. Ahhoz meg, hogy éppen annak idején az aktuális pasimmal miről beszéltünk Facebookon végképp semmi köze senkinek, nem baj őt akkor is érdekli, én mutassam meg. A végén amikor elmentem dolgozni, és az egyik telefonom nála maradt(2 telefonom van, egy melós, meg egy otthoni), annak feltörte a kódjàt és àtolvasott minden beszélgetést, a barátnőmmel mit beszélek, az exemmel annak idején mit beszéltem, mit beszélek a saját apámmal, nagyon nagyon beteg az ilyen ember agyilag. Kajak kulcsszavakat írt be az exem beszélgetésseibe is, és kikereste, hogy mit beszéltünk a szexről, meg ilyenek. Aztán nekem állt, hogy XY dolgot hogy írhattam le ennek még annak, meg ki az a pasi akivel X évvel ezelőtt beszéltem, meg aki Z dolgokat írogatott nekem, stb.
Végül kiderült, hogy ő irkál egy másik csajjal, de már olyanokról, hogy "Gyere fel hozzám", stb. :) Ott is hagytam, azóta is kapar utànam (3 hónapja szakítottunk).
Egyet tanàcsolok: MENEKÜLJ!!!
Úristen, #8, ez nagyon durva!
Mondjuk már én is megkaptam, hogy csak óvatosan nézegessem az ő apját...! Minek képzel ő engem, valami rossz prostinak?? Azóta se engedi, hogy négyszemközt beszéljek az apjával vagy 2 mondatnál egyáltalán többet váltsak vele.
És igen, szoktam néha ignorálni őt, de akkor mindenkit. És pont az ilyen viselkedései miatt. Sokszor maga sem tudja, milyen bántó velem.
Fú hát hallod ez a faszi nem százas, főleg ha azt is kinézi belőled, hogy az apjával kezdenél ki. 😮
Szerintem mihamarabb menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!