Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az érdektelenség jele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az érdektelenség jele?

Figyelt kérdés
Ismerek egy pasit akivel szerintem tetszunk egymasnak.. legalabbis azt hittem. Ha elmegy mellettem ram nez, ha tavolabb vagyok akkor meg tobbet, szamtalanszor vegigmert engem DE amikor legutobb ramnezett, es en visszaneztem ra akkor elforditotta a fejet? Most ezt miert? Nem erdeklem?
2020. ápr. 10. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6%
Na hát én ugyanilyen helyzetben vagyok egy lánnyal, aki nagyon tetszik, csak éppen neki van barátja, és ő kezdett velem szemezgetni, stb. Én nem vagyok olyan típus aki rárepülne kapcsolatban lévőkre, de már erősen gondolkodom rajta...
2020. ápr. 10. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
6%
Zavarba jött. Menj már oda hozzá és beszélgess vele!
2020. ápr. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!