Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az érdektelenség jele?
Szimpla beszariság.
Milyen infót tudunk még a friciről?
Egyedülálló?
Nem anyuka pici fia?
Van kiállása?
Lelkiismeret, rápirított otthon a nője, rápirítottak a melóban, hogy ne ott csajozzon...vannak itt variációk, hidd el.
Persze lehet, hogy épp játszik veled, de ennyi erővel bár sakkoznátok inkább. :D
Vannak akiknek maxon elég az ha vmi csak platoi es nem megy tovabb.
Nekem vonaton volt ilyen srac latszott rajta hogy majd'"felfalna" annyira tetszem neki, egesz uton velem szemben szinte le sem tudta rolam venni a szemét, de amikor beszélgetni probaltam vele 2 szoval lezàrt. Erre talan következö héten megint talàlkoztunk köszöntem mosollyal es erre elfordult tölem es "otthagyott"
Valszeg ilyenek lehetnek a kockàk hogy amit lat az elég, elérni màr nem akarja.
Gyerekek!
Szerintem ha valakinek kelletek, az ki fogja mutatni. Folyton, mindenféle elcseszett jelekből kombináltok. Aki akar valakit, az bizony tesz érte, még a félénkebbek is a maguk módján. Nem kell olyan szekér után szaladni, amelyik nem vesz fel! Sajnos ha valaki tudja, én tudom.
A másik része, hogy másodiknak lenni abszolút nem éri meg, pláne hosszú távon. Oké, esetleg megszerzed magadnak az illetőt. Aztán melletted pont ugyanígy elcsábulhat.
Lehet, hogy jó csajnak tart egyébként, de amúgy hűséges. Aztán megnézett, de szemezni már nem akart, mert nem akarja, hogy tovább menjen a dolog.
De szerintem te se nézegess olyat, akinek barátnője van. A srác nem kezdett el veled beszélgetni, nem flörtölt veled, nem adott konkrét jelet. Szóval hagyd békén, ne kombinálj, keress valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!