Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az érdektelenség jele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az érdektelenség jele?

Figyelt kérdés
Ismerek egy pasit akivel szerintem tetszunk egymasnak.. legalabbis azt hittem. Ha elmegy mellettem ram nez, ha tavolabb vagyok akkor meg tobbet, szamtalanszor vegigmert engem DE amikor legutobb ramnezett, es en visszaneztem ra akkor elforditotta a fejet? Most ezt miert? Nem erdeklem?
2020. ápr. 10. 10:51
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
84%

Szimpla beszariság.

Milyen infót tudunk még a friciről?

Egyedülálló?

Nem anyuka pici fia?

Van kiállása?

2020. ápr. 10. 10:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem beszari, inkabb ellenkezoleg, magabiztosnak tunik. Es igen, van kapcsolata, de kicsit szerintem beleszerettem, tudom szemetseg de nem tudok mit csinalni, sokszor talalkozunk nem tudom elkerulni.
2020. ápr. 10. 10:57
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor megkockáztatom, hogy max játszana veled, némi lojalitást még mutat a barátnőjével szemben.
2020. ápr. 10. 10:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Lehetseges. De nem ertettem, mert pont hogy en szoktam elkapni a tekintetem, mert zavarba jovok tole. Es o szokott nezni, most meg csak ugy elkapja a fejet :D Erdekes.
2020. ápr. 10. 11:02
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Lelkiismeret, rápirított otthon a nője, rápirítottak a melóban, hogy ne ott csajozzon...vannak itt variációk, hidd el.

Persze lehet, hogy épp játszik veled, de ennyi erővel bár sakkoznátok inkább. :D

2020. ápr. 10. 11:04
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Vannak akiknek maxon elég az ha vmi csak platoi es nem megy tovabb.

Nekem vonaton volt ilyen srac latszott rajta hogy majd'"felfalna" annyira tetszem neki, egesz uton velem szemben szinte le sem tudta rolam venni a szemét, de amikor beszélgetni probaltam vele 2 szoval lezàrt. Erre talan következö héten megint talàlkoztunk köszöntem mosollyal es erre elfordult tölem es "otthagyott"

Valszeg ilyenek lehetnek a kockàk hogy amit lat az elég, elérni màr nem akarja.

2020. ápr. 10. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Gyerekek!

Szerintem ha valakinek kelletek, az ki fogja mutatni. Folyton, mindenféle elcseszett jelekből kombináltok. Aki akar valakit, az bizony tesz érte, még a félénkebbek is a maguk módján. Nem kell olyan szekér után szaladni, amelyik nem vesz fel! Sajnos ha valaki tudja, én tudom.

A másik része, hogy másodiknak lenni abszolút nem éri meg, pláne hosszú távon. Oké, esetleg megszerzed magadnak az illetőt. Aztán melletted pont ugyanígy elcsábulhat.

2020. ápr. 10. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy jó csajnak tart egyébként, de amúgy hűséges. Aztán megnézett, de szemezni már nem akart, mert nem akarja, hogy tovább menjen a dolog.

De szerintem te se nézegess olyat, akinek barátnője van. A srác nem kezdett el veled beszélgetni, nem flörtölt veled, nem adott konkrét jelet. Szóval hagyd békén, ne kombinálj, keress valaki mást.

2020. ápr. 10. 11:58
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Arra vár, hogy te kezdeményezz.
2020. ápr. 10. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi, nem lett beléd szerelmes. Csak nem ér neki annyit az egész, hogy rámenjen a meglévő kapcsolata. Hűséget fogadott nem vakságot és ezért van a szeme. Jé lát is, azért nézett rád. Milyen érdekes
2020. ápr. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!