Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csinalja ezt egy ferfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt egy ferfi? Kihatraljak a kapcsolatbol, mielott meg elkezdodne?

Figyelt kérdés

Napokkal ezelott felkeresett egy fiu, irt egy kedves uzenetet hogy szivesen megismerne engem. En belementem, mert nem volt teljesen ismeretlen szamomra, szimpatikusnak tunt raadasul tobb kozos ismerosunk is van, stb.

Mindketten ugy lattuk jonak ha szemelyesen is talalkozunk, nem csak messengeren keresztul beszelgetunk. Erre sor is kerult, elmentunk beszelgetni, termeszetesen semmi nem tortent koztunk, en nem is vagyok kaphato ilyen kapcsolaton kivuli dolgokra. A talalkozas vegen elkoszontunk es irt is utana. Ugy erzem jot beszelgettunk, szimpatikus volt, hasonlonak tunik az ertekrendunk, de meg korai lenne megitelni. Mar volt is szo a kovetkezo talalkozorol, termeszetesen mindkettot o kezdemenyezte.

En viszonylag tavolsagtarto vagyok vele, o kicsit flortolosebb stilusu, kicsit talan macsonak is mondanam, magabiztos fiatal fiurol beszelunk, jo csaladi hatterrel, kello intelligenciaval.

Ami viszont nagyon zavar es egyre inkabb aggaszt hogy neha “eltunik”. Mostanra mar ketszer fordult elo hogy egy teljes napon at nem keresett. Persze en sem kerestem ot, nem arrol van szo hogy nem valaszol, de ugy gondolom azert ez a ferfi feladata lenni meg ilyen korai szakaszban, foleg hogy o kezdemenyezte az egeszet. Nekem eleg furcsa ez, hogy ha meg akar ismerni akkor miert nem ir legalabb egy par sort minden nap. Ha beszelgetunk akkor viszont nagyon jol el szoktunk beszelgetni. Sokat hallottam mar az ilyen ferfiakrol, bar meg nem akarom ot ilyennek elkonyvelni, de semmikepp nem akarok beleszaladni ebbe, hogy csak akkor keres amikor akar valamit, hogy csak ki akar hasznalni, csak “azt” szeretne...

Szeretnem a segitsegeteket kerni, fefiak, vagy hasonlo helyzetben levo nok kerlek irjatok le a velemenyeteket! Sokan mondtak hogy lehet csak nem szeret online beszelgetni, de nem szeretnek naiv lenni. A lelki allapotomnak most semmikepp nem tenne jot ha megbantatanak ezert idoben akarok kihatralni ebbol, mielott meg belekezdenenk, mert nem akarok rosszul jarni.

20N

2020. ápr. 8. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Arany málingó... távolságtartó vagy, nem kell állandóan a nyakad on lógni.
2020. ápr. 8. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nagypapám katona volt, ő sem írt levelet a nagymamámnak minden nap, de amit írt, az annál tartalmasabb volt, és végül leéltek együtt egy egész életet.
2020. ápr. 8. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es, ez nagyon aranyos tortenet, de szerintem azert nem hasonlithato ehhez. Akkoriban nyilvan meg nehezebben mukodott a tavoli kommunikacio, de manapsag par gom megnyomasaval ezt el lehet intezni. Es nem arrol van szo hogy katona, igy komoly elfoglaltsaga lenne, hanem sokszor elerheto:)
2020. ápr. 8. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 lehet hogy csak pár gomb, de az értéke az erőfeszítéshez lesz mérhető.
2020. ápr. 8. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

" Mostanra mar ketszer fordult elo hogy egy teljes napon at nem keresett. "

Jajj! Egy tel-jes na-pon át?!

Ez komoly?

Hány éves vagy? 13?

2020. ápr. 9. 00:14
 6/8 Rockarc ***** válasza:
30%

Szerintem fiatal letedre, meg a gunyolodok ellenre, jol gondolkodsz. Pontosabban te nem egy olyan lany vagy, mint akikhez szokott. Aki ezt elviseli, az minimum valami almodozo fruska, aki vilag legnagyobb szerencsejenek tartja, hogy szoba allt vele a srac. Ebbol is latszik, hogy o nem a komoly kapcsolatok embere.

Az eselyt megadtad, elsosorban magadnak, tehat nem voltal zarkozott, de o nem tudott elni vele, neked itt nincs tobb dolgod.

44F

2020. ápr. 9. 01:44
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 Kétszer fordult elő, szóval két teljes napon át. :) De vajon naptári napról van szó, vagy 24 óráról?
2020. ápr. 10. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Gondoltam megosztom kicsit az eddigi tapasztalataimat.

Amiota ezt a posztot kiirtam azota nem fordult elo tobbszor hogy eltunt volna. Elhivott meg egyszer randizni, de konkretumot eddig nem beszeltunk meg. Kicsit meg mindig tartok tole hogy csak kihasznalas/unalomuzes szintu reszerol ez a koztunk levo akarmi, de most adok neki egy eselyt, igazabol rajtam mulik hogy ugymond mit engedek es mit nem, hogy meddig megyek el, es termeszetesen ha ugy fogom erezni hogy valami nem fer bele nekem azt jelzem majd neki es akkor abba is hagyom a vele folytatott “kapcsolatot”

2020. ápr. 12. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!