Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet egy ilyen kapcsolatból egy élethosszig jól működő párkapcsolat/házasság?
a lány 22, a fiú 24 éves.
Úgy jöttek össze, hogy a fiú elment egy haverjának a társaságába direkt azzal a céllal, hogy felszedjen onnan egy lányt. Eleinte egy másik lány tetszett meg neki, aztán rájött, hogy mégse és inkább a mostani csajt választotta.
Akivel összejöttek.
A csajnak ez az első kapcsolata mert az önbizalomhiánya miatt nem mert kezdeményezni sosem.
A srácnak volt már 1-2 rövidebb kapcsolata.
1 éve vannak együtt, szinte minden nap együtt alszanak már több hónapja és az összeköltözést tervezik, meg az eljegyzés is szóba jött már
Sokkal fontosabb lenne tudni, hogy hogyan telnek a napjaik ahelyett, hogy hogyan ismerkedtek meg.
Bár pár hónap után még nem tudni.
Utolsóval értek egyet, egy hosszú kapcsolatban nem ezek a szempontok. De hogy ne csak okoskodjak, mondok párat - a teljesség igénye nélkül.
- hogyan kezelitek a konfliktusokat? (Ilyen rövid kapcsolatban lehet, h még nem is volt, de ez fontos!) Normálisan, higgadtan el tudjátok-e mondani egymásnak, h mi bánt, meghallgatja-e a másik, válaszol-e rá. Alap dolog, de sokaknál már itt elveszett a dolog!
- tudtok-e őszintén beszélni egymással az érzéseitekről (szintén majd később lesz aktuális), pl. megnézett egy másik nőt, mi a reakció? Ha az, h kiírsz egy kérdést gyk-ra, pirospont. Ha az, h megbeszéled vele (és meg tudod beszélni, mert vevő rád), az zöldpont.
- előzőből adódóan; azonos-e a párkapcsolati értékrendetek? Nekem pl. belefér, ha más nőket is megnéz, de diszkréten tegye - ne miattam, miatta! Utálom, amikor egy jó nőt egy db húscafatként méregetnek - mert én is voltam ebben a cipőben! A férjem ezt érti, és nem is méricskéli így a nőket - de lehet, h téged már az is zavar, ha más nőt megnéz; erről tudnia kell!
- Működik-e a szex?
- Beszélgettek-e a szexről?
- Tisztában vagytok-e vele, h egy idő után (szintén nyilván nem 1 db kis cuki év után megbeszélendő, de) uncsi lesz, és igenis beszélni kell majd arról, h hogyan tudjátok majd ismét tűzbe hozni a másikat...
- van még pár mondandóm, de a lényeg, h 1 év után ne agyalj még ilyeneken, nem ennek van itt az ideje... élvezzétek egymást, legyetek boldogok, stb., de ha majd komolyan gondolnátok az eljegyzést, az komoly kapcsolatban javaslom majd....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!