Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél vele még mindig?
Van egy férfi, akivel egy ideje együtt vagyok. Elég régóta tudom róla, hogy nem monogám, és már kb. 3 éve beszélget egy nővel, de csak neten keresztül. És a nő már nagyon régóta akar vele találkozni, de a férfi nem egyez bele, mert a nő túlsúlyos. Viszont a nő néha segít neki anyagi dolgokban, mert a férfi munkanélküli és a szüleivel él.
Én csak egy éve ismerem, és csak most fogok vele találkozni mert eddig nem volt pénzem elutazni hozzá, de velem már nagyon régóta akar találkozni. Tudom, hogy ez elég bizarr szituáció, de nem értem, hogy minek tartja fennt a kapcsolatot valaki olyannal, akihez nem is vonzódik, hacsak nem a pénz miatt, de nem hiszem, hogy nagy összegekről van szó.
"minek tartja fennt a kapcsolatot valaki olyannal, akihez nem is vonzódik, hacsak nem a pénz miatt, de nem hiszem, hogy nagy összegekről van szó."
ez magadtol is megkerdezheto, minek tartod fenn a kapcsolatot egy munkakerulo felrebaszo emberrel
“Egy ideje egyutt vagytok”, de csak most fogsz vele találkozni? Szememben az ilyen pasas nem férfi...
Valasz a kerdesedre, hogy azert beszel meg vele mindig, mert kap penzt. Plusz, ha nem monogam, es te ezt tudod, es zavar, minek vagy vele? Vagyis hat nem is vagy vele, mert meg sose talalkoztatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!