Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy olyan csajnál, akinek tetszik egy másik srác, de alig beszél vele, velem pedig akár órákon át tud dumálni?
Azért ez a "friend-zone" elég nagy kics*eszés a fiúkkal szemben.
Láttam egy képet ami a barátzónát egy állásinterjúval hasonlít össze. Az állás interjú szövege
Nő aki interjuvol : sajnálom hiába van meg a tapasztalata és hiába jól képzett, önt soha nem fogjuk alkalmazni, hanem az ön helyére egy sokal inkább alkalmatlan embert fogunk felvenni és önt gyakran felhívjuk hogy panaszkodjunk róla s arról mennyire alkalmatlan.
És a férfi csak néz........
Ez az igazság.. Még egy példa:
tudom kisfiam hogy megdöglött a kutyád, de megtarthatod...
Szóval minden lánynak üzenem hogy ez szemétség és minden fiúnak hogyha van egy csaj akinek bejössz de ez nem kölcsönös nyugodtan ti is használjátok az ún barátzónába rakást.. És remélem ezt minnél többen olvassák. Ez a véleméyem róla, ha a lányok megtapasztalják milyen is az akkor talán nyíltam a szemünkbe merik mondani hogy TAKARODJ!!!!!
Kedves Geta96! Kulturáltan hadd adjak hangot annak, hogy: mégis, hogy gondolod? Csak kétféle érintkezés lehet fiú lány között?
1,Járás,
2, semmi?
Tehát, ha én egy fiút kedvelek, de nem érzek vonzódást, akkor ne beszélgessek vele? Ne legyek vele kedves?
Nem arra gondolok, hogy direkt flörtölni, behülyíteni, mert az görénység lenne. Nem igazán értelek. Vagyis értelek, csak a felfogásod furcsa nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!