Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek már nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek már nagy nyomulás lenne?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, akire hajtok, és tudom, hogy nagyon édesszájú. Elkezdtem neki már 3 napja sütiket venni, amit reggel szoktam neki odaadni, de nem tudom, hogy mennyire lenne nyomulós vagy gáz, ha ezt mindennapossá tenném. Tegyem, vagy azért ne 5/5 nap vigyem neki, hanem 2 naponta mondjuk vagy rendszertelen időközökben.

Ti mit javasoltok?

2020. ápr. 8. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
A viselkedésed nem férfias, hanem cseléd. Szerintem hanyagold.
2020. ápr. 8. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább kellemetlen!

Ha nem akar nyitni feléd, fogadja el mindennap a sütiket és vágjon hozzá jó képet?

2020. ápr. 8. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha "csak barát" akarsz neki lenni akkor jó úton haladsz, ő örülni fog, na meg elhízni a sok ingyen sütitől. :)
2020. ápr. 8. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ritkán. És inkább beszélgetni próbálj vele.
2020. ápr. 8. 18:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó, persze, sokat beszélünk, meg hülyéskedünk, nem csak a sütikkel próbálkozom, az csak egy mellékszál. Csak tudni akartam, jó-e lenne, ha minden nap vinném, vagy sem
2020. ápr. 8. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy mindennap vigyél sütit, ez ultragáz.
2020. ápr. 8. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Édesszájú fiatal nőként írom, hogy nagyon nyomulsz.

Szerintem már az is sok, amit most csinálsz. Persze, egyszer-kétszer nem jelent semmit, én is volt, hogy vettem sört a kollégámnak, mert az ő kedvenc ritka és pont láttam munka előtt egyet.

Borzasztóan kínosan érezném magam, ha valaki minden nap hozna csak nekem egy sütit. Nagyon hamar leesne (lehet neki már le is esett), hogy tetszem az illetőnek, de ahelyett, hogy felnőtt ember módjára elhívna valahova vagy beszélne velem, nem mond semmit, csak hozza a sütit. Ez nagyon kínos.

Inkább hívd el valahova, akár egy cukrászdába. (Nem tudom mennyire ismerheted, ha a legnagyobb kiindulópontod a fenti alapján, hogy édesszájú.)

2020. ápr. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!