Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy ne haragudjon meg?

Figyelt kérdés

Utoljára 3 hete találkoztunk, de már több, mint 1,5 hónapja nem volt szex, mert nekem volt egy műtétem és nem voltam olyan állapotban. Próbáltuk összehozni, de folyamatosan valamelyikőnk visszamondta a találkozót. Én 1 hétig beteg voltam, orvosi előírásra még 1 hetet itthon kellett maradnom. Utána pedig neki többször közbejött valami. Már nagyon vártuk mindketten a holnapot, de sajnos ma megjött. Konkrétan nem is merem elmondani neki, mert tudom, hogy milyen mérges és csalódott lesz.

Most mit tegyek? Már el is ment a kedvem az egésztől...

2020. ápr. 8. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

A szopás miota büntetés? Bocs de nőkét maszok falra az ilyen nőktől.

Ha neked büntetés akkor jobb is ha nem csinálod...de ettől még lehet HOGY a kérdező szereti....mert vannak ilyeN nök kepzeld...

N/32

2020. ápr. 8. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Igenis jó a havi bajkor szopni😊😉
2020. ápr. 8. 19:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen bajom a szopással, mikor nem menstruálok, szeretem csinálni, csak amikor eleve is görcsöl a hasam, fáj a fejem, rosszul vagyok, pont nem arra vágyom, hogy őt leszopjam. Én legyek tekintettel az ő igényeire, de ő nincs tekintettel rám. Szenvedhetek a vérzés miatt és akkor még egyoldalúan "dolgozzak" neki. És különben is, semmi nem tudja helyettesíteni az aktus. PONT.
2020. ápr. 8. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Közben meg félsz elmondani neki.most döntsd mar el hogy emberszámba veszed-e magad vagy sem, összerzavartál ezzel az uccsó kommenttel
2020. ápr. 8. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

"mert vannak ilyeN nök kepzeld..."

Nem mondtam, hogy nincsenek ilyen nők, a saját nevemben nyilatkozok mindig.

2020. ápr. 8. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Jó hát nem írtad hogy rendszertelen.

Hány éves vagy? Mert ha esetleg már idősebb érdemes ezzel a rendszertelenséggel orvoshoz fordulni. Nekem is az volt. És remélem te is érzed hogy ha ilyen rövid időn belül jön meg az nem jó.

Na de mindegy is, nem ez a kérdés. Ezt amit ide le írtál mond el neki, ezt meg kéne értenie.

2020. ápr. 8. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!