Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy ne haragudjon meg?

Figyelt kérdés

Utoljára 3 hete találkoztunk, de már több, mint 1,5 hónapja nem volt szex, mert nekem volt egy műtétem és nem voltam olyan állapotban. Próbáltuk összehozni, de folyamatosan valamelyikőnk visszamondta a találkozót. Én 1 hétig beteg voltam, orvosi előírásra még 1 hetet itthon kellett maradnom. Utána pedig neki többször közbejött valami. Már nagyon vártuk mindketten a holnapot, de sajnos ma megjött. Konkrétan nem is merem elmondani neki, mert tudom, hogy milyen mérges és csalódott lesz.

Most mit tegyek? Már el is ment a kedvem az egésztől...

2020. ápr. 8. 17:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Gumi,sötel3t szinű törölköző
2020. ápr. 8. 17:49
 2/16 A kérdező kommentje:

Nekem ez menne, csak ő nem partner ebben.

2020. ápr. 8. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a kapcsolat?
2020. ápr. 8. 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ööö...hát nehéz erre mit mondani. Mármint, hogy milyen 'kapcsolat' az, ahol nem mered elmondani, hogy megjött, mert megharagszik?? Wtf?

Gyerekesek vagytok, jobb is ha nem szexeltek.

2020. ápr. 8. 17:56
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát de nem tehetsz róla, mondjuk megnézhetted volna a naptárat hogy körülbelül mire várhatod és akkor az alapján meg lehetett volna beszélni de most már mindegy. Egy pár vagytok, vagy csak szexpartnerek? Mert ha egy pár akkor úgy is lehet találkozni és együtt lenni hogy megvan.
2020. ápr. 8. 17:58
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Egy kellemes oràlis kényeztetés utàn.
2020. ápr. 8. 18:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Egy pár vagyunk, nem magával azzal van a probléma, hogy megmondjam neki, hogy megjött. Azzal, hogy kifejezetten kétszer kiszámoltam, hogy mikor kéne megjönnie, de rendszertelen a menstruációm és 2 héttel hamarabb megjött. Pontosan mához 2 hétre kéne rendes idő szerint megjönnie. 12 napja múlt el, honnan tudhattam volna, hogy már most megjön????
2020. ápr. 8. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:
19%
Hàt nem manapsàg volt de volt olyan baràtnőm hogy úgy leszopott amikor megvolt neki erőm sem lett volna dugni utàna. Kétszer egymàs utàn.
2020. ápr. 8. 18:08
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
utolsónál a pont :D
2020. ápr. 8. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
Menzesz alatt szopjon az, akinek két anyja van. Mintha büntetnének azért, mert vérzel. Bünti a büntiért.
2020. ápr. 8. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!