Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam volna?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy ferfival 3 napig. En kezdemenyeztem, szinte vegig beszelgettunk. Erdekes temakrol beszeltunk, erzodott hogy ot is erdekli. Masnap es kovetkezo nap is beszeltunk. Bar hozzateszem nem koszontunk el egymastol. 2 nappal ezelott irtam neki hogy megyek aludni. Ezt kovetoen nem keresett es nem beszelunk 2 napja. Mivel en kezdemenyeztem nem szeretnek megint en irni, a labat feldobtam neki akkor. Felejtos igaz?2020. ápr. 8. 17:37
1/3 anonim válasza:
Te nem rontottál el semmit és ne is kattogj ezen. Megtetted az első lépést és kerested innentől rajta múlik. Várj még 1-2napot és ha továbbra se jelentkezik akkor hagyd a fenébe.
2/3 anonim válasza:
Nem nagyon lehetett itt mit elrontani, simán beszéltetek ha jól értem. Könnyen lehet hogy érzi hogy többet akarsz, ő meg nem és így jelzi ezt.
3/3 anonim válasza:
Nem, csak nem vevő a továbbiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!