Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetne még esélyem nála,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne még esélyem nála, vagy ezt már elrontottam és barátként tekint rám?

Figyelt kérdés

Van egy csajszi, bő 2 éve ismerjük egymást. Rövid ideig munkatársak voltunk egy irodában. Ő gyorsan túl is lépett a cégen, kapott külföldön állást. Azóta ott él és dolgozik. Abban a rövid időben nagyon jóba lettünk, de neki is volt akkor kapcsolata és nekem is, így nem fordult meg a fejembe, hogy mi lenne ha...Mielőtt kiment volna még vacsorázni is voltunk egy étterembe búcsúképp. A kapcsolatot azóta is tartjuk a közösségi oldalakon, ha hazajön a szüleihez szoktunk találkozni. Többször voltunk már étterembe vacsizni, vagy csak pizzázni, cukrászdába sütizni. De még ruhát vásárolni is eljött velem egyszer. Nekem már nincs meg az a kapcsolatom, és időközben nagyon szerelmes lettem belé. A probléma, hogy ő kint van, nem is tervez hazajönni. Ráadásul kint is volt kapcsolata (mégis éttermekbe járt velem)

Mivel kapcsolatban él, ráadásul külföldön, én próbáltam a találkozások ellenére elfojtani magamban az érzéseket, nem is jött szóba köztünk soha semmi több.

Most az ünnepekre megint hazajött. Közben ő kint szakított a párjával, külön is költözött egyedül albérletbe. Mi megint csak elmentünk egy hangulatos étterembe vacsorázni vasárnap este. Ő vezetett, hazahozott, még be is jött a lakásba, a szobámba is. Sokat beszéltünk, nevettünk. És tudom (nem kell a válaszokba leírni) egy idióta, töketlen h.lye vagyok, de itt volt a legjobb alkalom és semmit nem léptem felé kihasználva hogy szingli és fent van nálam, vagy nem mondtam el az érzéseim. Magam sem tudom, hogy voltam ennyire béna. Megbeszéltük, hogy mielőtt még visszautazik még találkozunk (5-én vasárnap megy). Már aznap este vertem a fejem a falba. Nem is értem miért nem tettem semmit. Hétfő óta nyaggatom a találkozással, de nem jó neki. Végül tegnapra megbeszéltük, hogy elmegyünk valahova ismét, de lemondta mert randija lesz. Azt hittem rosszul leszek amikor elolvastam. Ma sem találkoztunk. Holnap délelőttre ígérte hogy valahova beülünk, mert délután programja lesz (lehet megint randi?! nem kérdeztem rá...)

Konkrétan annyira szerelmes vagyok már, hogy nem érdekel semmi csak, hogy vele legyek. Simán kimennék utána, még akár gyalog futva is, és soha nem akarnám elengedni!

Holnap ha esetleg összejön a találkozás, érdemes elmondani neki ezeket. Vagy először csak faggassam ki kivel randizott és mennyire komoly? Annyira tanácstalan vagyok, ő meg vasárnap utazik vissza. Vagy ez már annyira barátzóna neki amiből nem igazán tudnék "feljebb lépni"? Érezheti egyáltalán, hogy számomra ő több mint egy barát? Mit reagálna szerintetek ha így a nyakába zúdítanék mindent holnap délelőtt mielőtt visszamegy, abba a tudatba, hogy ő amúgy randizgat?

2020. jan. 3. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire volt érdemi infó a randizás? Mert nekem ez olyan infó lenne, amit megtartok magamnak. Ha kiadom, céllal teszem.

Emellett túl érzelgősre veszed a szituációt. Lehetsz belé szerelmes de azt ilyen helyzetben nem kell azonnal az "asztalra vágni".

Mit akarsz faggatózni? Én a helyedben nem foglalkoznék azzal, hogy kivel találkozott ha találkozott egyáltalán bárkivel is. A nők sem hülyék, sok dologra ráéreznek.

Aki mer az nyer, néha...

2020. jan. 3. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Annyira volt érdemi, hogy megbeszéltük a találkozást, majd délelőtt írt, hogy LEHET randija lesz és nem biztos, hogy össze tudunk futni. Kis idő múlva meg írta is, hogy a pasi is most ér rá ezért tegyük át. Nagyjából így zajlott a párbeszéd.

Ha nem érdemes az asztalra vágni akkor mi a teendő? Hagyjam, hogy visszamenjen hónapokra megint én meg csak reménykedjek hátha a sors visszahozza? Vagy csak utalgassak rá?

2020. jan. 3. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj, hogy itt annyi labda volt amit lecsaphattál volna. Amikor a szobádban járt, amikor említette ezt az állítólagos randit, akkor kérdezhetted volna, hogy miért nem inkább veled randizik..., stb. stb.

Most, hogy visszautazik semmiképpen nem sokkolnám valami szerelmi vallomással, egyáltalában semmivel sem.

Itt most volt pár lehetőség, azt elmondhatod neki, hogy reméled, mielőbb újra találkoztok, és ha legközelebb hazautazik szedd össze a bátorságodat és hívd el egy "hivatalos" randira.

Én feleslegesnek érezném, hogy most bármire is utaljak, sosem lehet tudni, hogy neked,neki mikor jön össze egy párkapcsolat.

2020. jan. 3. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal jársz a legjobban ha beszélsz vele. Ha szeretnéd magad megkímélni a mi lett volna, ha... tényezőtől (ami kicsinálhatja az embert rendesen), akkor ne forgasd rajta magad és kerüljön pont az ügy végére.
2020. jan. 3. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Eddig béna voltál, most meg utalgatni akarsz?

Tökeid???

2020. jan. 4. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy most nyíltan kimondod neki, mit szeretnél, vagy hagyd. Csak annak lesz szerencséje, aki tesz érte.
2020. jan. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!