Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk miért nem állnak szóba olyan lánnyal vagy
cikizik ki, aki nem jár bulizni, meg nem érdekli az
ivászat és az állandó sextől való függés?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, és ha rákérdeznek,hogy mit szeretek csinálni szabad időmben és nem szerepel közte a buliba járás, barátnősködés, vagy ivászat akkor már le is lépnek.
Akikkel eddig írtam, egynek sem a kinézetemmel volt a baja, hanem ezekkel a fentebb leírt dolgokkal.
Mit tehetek róla, ha engem az ő világuk nem vonz?
Miért van ez,hogy ennyire nincs esélyem?
( Tudok főzni, mosni, takarítani, mezőgazdasági munkába is bele lettem vonva, viszont nem szeretek vásárolgatni, meg a plázákban lógni).
Biztos vagyok benne, hogy vannak mai fiúk, akiknek nem az ivászat a hobbija, sportolnak stb. Úgy látszik, ők nincsenek fenn társkeresőn, ott a legalja van. Elég szomorú. Próbálj ki hobbikat, és ismerkedj ott emberekkel. Biztosan komolyabbakat találsz, mint itt vagy a tinderen.
2020. ápr. 8. 15:45
2/50 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy érdekes és izgalmas számukra. Mennyire jó az, amikor egy lány elengedi magát, lelazul, iszik, elszállnak a gátlásai, és durr bele mindent. Gyors, mega giga testi élvezet. Hedonista világban élünk, és te ebben a hedonista élvhajhász nyüzsgésben kis szürke pontocska vagy. Keres hozzád hasonló fiút.
2020. ápr. 8. 15:46
3/50 anonim válasza:
Amúgy is lelépnek. Én szoktam barátnőzni meg bulizni, persze csak ritkán, de nem ez számít nekik. Ülhetnél otthon az insta előtt, mint valami kis királylány a toronyban, hogyha jól nézel ki, akkor úgyis betalálnak.
2020. ápr. 8. 15:46
4/50 anonim válasza:
Nekem sem ezek teszik ki az időm nagy részét, szabadidőmét sem. Szóval biztosan vannak még rengetegen ,akik máshogy töltik az idejüket, mint a bulikon, fesztiválokon való részvétel.
2020. ápr. 8. 16:04
5/50 anonim válasza:
Fordítva is fel lehetne tenni ezt a kérdést.
2020. ápr. 8. 16:09
6/50 anonim válasza:
És amúgy ebben mi a fun? Kb a szolga feladatköreit teljesíted, de ha valaki szórakozni hívna, már bújsz is vissza az odvadba
2020. ápr. 8. 16:15
7/50 A kérdező kommentje:
De rólam legalább nem tudja pletykálni a falu hogy egy buliban ittasan az összes kan körbed..gott mint ami a mai lányokra jellemző. Jah igen a kapok táskát, te is kapsz lyukat a trendi manapság..
2020. ápr. 8. 16:21
8/50 anonim válasza:
Biztos hogy találsz hasonló felfogású és beállítottságú fiúkat is! Csak ők valószínű jobban a háttérben vannak! Meg kell találni őket!
31F
2020. ápr. 8. 16:27
9/50 anonim válasza:
Mai fiúk
Ezt annyira utálom. Azt hiszed régen nem voltak korhely, kocsmázós emberek?
Rengeteg normális férfi, fiú van.
2020. ápr. 8. 16:29
10/50 anonim válasza:
Én pl egy rendes, kedves, önzetlen férfi vagyok. Ezért sincs párom... :"(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!