Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alfa, béta, omega vagy a szigma férfi a szimpatikusabb nektek?
2020. ápr. 8. 15:14
11/19 anonim válasza:
#3 vagyok
Ja, és olyan pasi kizárt, aki ezeket komolyan veszi, vagy tudománynak nevezi. :DDD
Ezek olyanok, mint a horoszkóp, biztos sokakra rá lehet húzni ezeket a skatulyákat, elméleti szinten lehet róla filozofálni, de amúgy egy komolytalan gyerekes butaság.
12/19 anonim válasza:
Ha muszáj lenne választani akkor a béta.
13/19 anonim válasza:
A nőknél nincs ilyen besorolás? Csak úgy érdekelne.
15/19 anonim válasza:
Párom ezek keveréke:
Ragaszkodó, türelmes, kedves és őszinte (béta), de közben amúgy tipikus magányos farkas jellem, elutasítja a társadalmi divatot és a csordaszellemet (szigma), fél is a rá zúduló elvárásoktól (omega), számomra meg alfa, mert rendkívül vonzó egyéniség és számomra férfias.
16/19 anonim válasza:
Én ezt a cikket nem merem elolvasni. Túl sok lenne a szellemi mélyrepülésből mára. Nem tudom, nektek mi micsoda, nekem egy szorgalmas, okos, stabil férfi az ideálom, akivel lehet tervezni és alkalmas arra, hogy hűséges és odaadó legyen, ne egy labilis, nyegle dugógép, aki csak megaláz és cserbenhagy. Őt pedig már egy ideje megtaláltam.
17/19 anonim válasza:
Aki kategorizál, az nem szimpatikus.
18/19 anonim válasza:
én párom ezek keveréke:
alfából: hangadó
béta: nagyon nagyon kedves, kiegyensúlyozottság, a türelem
gamma: jóindulatú, intelligens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!