Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja, hogy edzek mert állítólag nem szereti a "nagy" feneket?! Mi baja?
Figyelt kérdés
Mindig is csinos voltam csak régen vékony voltam és alaktalan. Azóta nőiesedtem. Vékony derekam van szélesebb csípővel és kérek a fenekem. 50 kg vagyok. Nem szeretem a pici popsit. Mindennap edzek itthon, saját testsúllyal de ma megszólt a párom, hogy nem akarja ezt mert nagy lesz a popsim és ő azt nem szereti. Egyébként én soha nem bántom, ő 30 évesen sem sportos és nagyon pocakos már most mégsem külső alapján ítélem. Mit gondolsz erről? Ez valami rosszindulat lehet tőle vagy önbizalom hiány vagy tényleg a külsőm számít? De ha az akkor meg nem értem. Szerintem jó az alakom2020. ápr. 7. 21:12
21/32 anonim válasza:
Ez a te életed, így sportolj nyugodtan.
22/32 A kérdező kommentje:
[link] itt két kép, pár évi és mostani. A régi nem a legjobb de csak ezt találtam
2020. ápr. 8. 11:41
23/32 anonim válasza:
Csinos vagy. Ránezésre több mint 50 kilo. En 160 cm vagyok 47 kg es szornyen vekonynak erzem magam. Én is edzéssel próbálok felszedni. Egyértelműen jobban nézel ki :) ha videók alapján edzem, küldd már át léci :D
25/32 anonim válasza:
Ha nem szereti akkor keressen magának egy kisebb popsit.
26/32 A kérdező kommentje:
[link] az ő videóira edzek, illetve Pamela Reif videóra és mindennap csinálom
2020. ápr. 8. 11:58
27/32 anonim válasza:
Régen tinilány vékony voltál, most meg egy átlagos vékony nő vagy, az a baja.
Hány év van a kettő közt? 5?
28/32 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baja veled.
Csak egyszerűen a kisebb popsi jön be neki.
29/32 A kérdező kommentje:
4,5 év van a két kép között. 19 voltam amikor készült
2020. ápr. 8. 13:43
30/32 anonim válasza:
Nyilván a fizikai vonzalom is fontos része egy párkapcsolatnak... van, aki ettől kapcsolatban jobban el tud vonatkoztatni, van, aki nem. Ha így ismert meg, akkor tényleg lehet, hogy már nem fog kívánni annyira nagyobb popsival. Neked kell eldöntened, hogy neked melyik fontosabb, az, hogy tetssz neki, vagy hogy nagyobb legyen a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!