Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az autós oktatók miért jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az autós oktatók miért jönnek be olyan sok csajnak? Állítólag ebben a szituban a nők nagy része könnyen elcsábítható.

Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még vonzó autós oktatót. Vagy az apám lehetett volna, vagy sz.. rul nézett ki, vagy mindkettő. Hozzáteszem, kisvárosban élek... Amúgy sem vonzott az ilyesmi soha. Üvölt velem, aztán meg gerjedjek rá... :-D
2020. jan. 2. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Azt remélik, hogy egy kis szexért cserébe olcsóbban/gyorsabban/könnyebben meglesz a jogsi. Ez vonzó, nem az oktató maga.
2020. jan. 2. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Pszichológiai szempontból egy kiszolgáltatottság. Közelség, zártság elve érvényesül. Sok idő egy helyen kettesben. Nem vágod az ember működését, igaz?
2020. jan. 2. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Exem új nője (most már exe) úgy szerezte az elsősegélyt, hogy le.opta az oktatót, ő meg ki..alta a csajt.

Miután ezt megtudta - ráadásul a lánytól -, azonnal dobta.

OFF: illetve utólag kiderült, hogy a lány megcsalta őt, engem anno pedig az exem. Ironikus az élet, mi? :D

ON: egyébként nem tudom, nekem egyáltalán nem jönnek be.

25N

2020. jan. 2. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én autós oktatóm egy büdös perverz volt, aki minden órán megpróbált rámmozdulni akár egy másik tanítványa előtt is, és kb 50 éves pasiról volt szó. Én ott is hagytam. Ezek a férgek minden fiatal csajra rámozdulnak, hogy bővíthessék a gyűjteményüket, és egymás között erről beszélnek, hogy ki milyen új pipit kapott meg, persze mind nős ember. Ismerek egy autós oktatót(vagyis azóta már csak vizsgáztat), azt mondta, hogy amíg autós oktató volt, addig simán kikezdett mindenféle kis csajjal aki kapható volt rá, persze nyilván ő is nős. TISZTELET A KIVÉTELNEK! Hisz biztos van az is, csak kevés.

Hidd el, nem sok fiatal csajnak jön be az 50-60 éves, kiélt, kur vás autós oktató, aki kikezd velük az csak simán kapható egy-két menetre, és azt hiszi, hogy ez majd hozzásegíti a jogsihoz, de ezekkel csak az a baj, hogy ha összefekszel vele, akkor azért tol ki veled, ha meg nem, akkor meg azért. Én is visszautasítottam az enyémet, és megpróbált velem kicseszni.

2020. jan. 2. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Van egy haverom....nem millás nem magas 36 szüleivel él igaz nagyon nagy házban falun. Vőfély tehát szövege van. Nem autós oktató de tőle tanultam csajok 90 %a lefektethető. 20-45ig férjes vagy kapcsolatban lévő csajokat is ágyba lehet vinni...volt hogy esküvő után 2szer megvolt neki az új asszony. Ergo!! Jó szöveggel sok nő vihető.
2020. jan. 2. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na de mi számít jó szövegnek? Valami stand up comedy-stílust képzeljünk el?
2020. jan. 2. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
7! Magabiztos ellentmondást nem tűrő stílust.
2020. jan. 2. 23:26
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Hát az én oktatóm akkor 32 éves volt, kék szemű, szőke és nagy csibész. Én meg 18, csak sajnos ronda, úgyhogy hiába...

Most láttam a városban egy másik finom falatot, kb. 180 cm, világosbarna haj, helyes arc, tuti van bőven "rajongója".

Az idős, pocakos fazonok meg szerintem ténylegesen senkinek nem jönnek be.

2020. jan. 2. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Erről van vlmi statisztikàd?

Nekem főiskolàsan kb. 35-40 éves volt az oktatóm. Az egész csalàdom ismerte màr, én is làtàsból előtte. Nős, 2 gyereke volt akkoriban. Soha nem esett szó vezetésen kívüli témàkról (max olyanok, hogy "te is szereted ezt a szàmot?").

Itt az oktatók nagy része vén kecske, úgy làtom. Mikor az egyik baràtnőm tanult vezetni, az ő oktatója, -aki szintén egy vén trotty volt- leordította àllandóan. Nem hiszem, hogy annyira kedve lett volna kavarnia egy 45-50 éves palival...

2020. jan. 3. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!