Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelentheti a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti a kapcsolat végét vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Mióta van ez a koronavírusos helyzet, azóta nem nagyon találkozok a barátommal. Részben azért, mert egyetemen neki home office van, nekem is, meg amúgy nem akarjuk a szüleinknek átadni a vírust. Mivel vannak alapbetegségeik is, így veszélyeztetettebbek. Meg amúgy nem tudnánk menni egymáshoz, csak busszal, az meg most szerintünk kockázatos. És amúgy sok helyre nem is tudnánk menni, ami törzshelyünk volt, mert éttermek, fürdők, kávézók, ilyenek nincsenek nyitva vagy nagyon korlátozva.

A kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy normális-e, hogy ebben az időszakban, bár szeretjük egymást, ellaposodik a kapcsolatunk?

Beszélünk minden nap, skype vagy telefon de mindketten ugyanazt csináljuk minden nap otthon bezárva és ugyanarról tudunk beszélni minden nap. Emiatt tűnik laposnak. Mikor eljárkáltunk mindenfele, együtt meg külön is, nyilván érdekesebb volt. Annyi újdonságot tudunk bele csempészni, hogy ha én látok valami érdekes szép videót a youtube-n akkor elküldöm neki és kéri is, hogy küldjek neki ha valami jót látok. Meg, arra gondoltam, meditálhatnánk együtt a skype beszélgetés közben. Vagy esetleg megbeszélni, hogy megnézzük ugyanazt a filmet ugyanakkor és kibeszélni másnap. Máskor néztünk filmeket együtt, mikor elmentem hozzá, nyilván ez nincs.

A szüleimmel amúgy néha ugyanezt érzem, hogy nincs új, amit mondhatnék nekik. Nem mindig, mert jönnek a témák maguktól de néha itt is van ez az érzésem.

A párommal mondjuk annyi újdonság volt, hogy mikor rámjött a nosztalgia és az első randikra gondoltam, akkor elmondtam neki, milyen jó is volt régen, meg hogy szívesen megölelném, meg hogy olyan kicsit, mintha újra beleszerettem volna. Vannak néha ilyen gondolataim.

Más pároknál, akik nem laknak együtt, ez hogy megy?

Köztünk még a konfliktusok, nézeteltérések is jobban kijöttek de amúgy ezeket sikerült megoldani. Most nem is erről van szó, hanem arról, hogy nem tudunk találkozni, minden nap ugyanolyan. Meg mivel szórakozni nem lehet annyira eljárni, ezért belesüppedünk a tennivalókba.

2020. ápr. 7. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Nézd ez egy ilyen rossz időszak. De ti legalább felelősségteljesebbek vagytok mint azok a párok akik tesznek az egészre és továbbra is mennek mint a mérgezett egér! Kitartás! Nem jelenti a végét csak figyeljetek oda.
2020. ápr. 7. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van sajnos nálunk is..😔
2020. ápr. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!