Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy zavar a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy zavar a nagy anyagi különbség?

Figyelt kérdés

A párom és én is tanulunk még, de egy, fél éven belül valószínű össze fogunk költözni. Nagyon nagyon szeretjük egymást, de ő jó anyagi körülmények közül jön, én viszont nem. Amim van azt ösztöndíjból, illetve diákmunkából szedtem össze. Egyszerű családom van, sosem voltunk gazdagok, illetve elváltak a szüleim, aztán sokat szívtunk ""apám"" ügyei miatt is anyagilag.

A kapcsolatunk a párommal egyszerűen tökéletes, szeretnék vele családot alapítani és komolyan gondoljuk mindketten, viszont engem bánt a gondolat már most, ha lesz lakás, kocsi vagy bármi az nem az én érdemem lesz, illetve én nem várhatom el otthonról, hogy fizessék nekem pl. az eksüvőmet.

Én nem egy eltartott nő szeretnék lenni, aki jó helyre tette a seggét, mert már most attól félek hogy ezt fogják gondolni rólam. Amikor megismertem fogalmam sem volt az anyagi helyzetéről, mert nálam ez sosem volt szempont.

Tanulok, dolgozom, viszont sajnos nem olyan pályán vagyok amivel jól fogok keresni.

További képzéseket mindenképpen terveznék, de jelenleg nincs miből, ezért szeretnék minél előbb dolgozni.

Ő azt mondta nem érdekli a pénz, de félek, hogy nem fogok felérni soha hozzájuk

2020. jan. 13. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne zavarjon. Szerintem sem számít, mi honnan van és kinek az érdeme (nyilván amíg tisztességes forrásból van). Nálunk is nagy az anyagi különbség (nálunk én vagyok a lány a jómódú családból) és nem zavar egyikünket sem, mi is együtt tervezünk komolyan, hosszútávra. Ha a párod azt mondja, nem érdekli a pénz, úgy is van, ne kérdőjelezd meg.
2020. jan. 13. 18:22
 2/7 anonim válasza:
100%
Megértem az érzéseidet, de szerintem fontos, hogy a párod jó anyagi helyzete nem a saját érdeme! Szerencsés, hogy biztos háttere van, de attól még a saját életében ő is a nulláról kezd...érezteti veled ő vagy a családja, hogy te emiatt "kevesebb" vagy?
2020. jan. 13. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos manapság nagyon kevés ilyen lány van, aki nem a pénzre megy és akit nem érdekel a pénz, ezért minden tiszteletem a tiéd! Nyílván normális, mert másfelé szocializálódtál, más nevelést kaptál más körülmények közt éltél. Jól írják, hogy nema párod saját érdeme ez, hanem a szüleié, a párod csak jó helyre született. Az ilyen férfiak (én is) nagyon meggondolják, hogy kivel jönnek össze általában ők is vagyonos, életben sikereket elért hasonló családból származó lányokat váalstanak. Ahhoz, hogy egy ilyen lánnyal összejöjjön egy ilyen pasi hatalmas bizalom és jó kiismerés kell. Megbízik benned és ezekneka ygerekeknek mindenük meglesz. Azzal, meg hogy mások mit gondolnak sose foglalkozz! Aki ilyet fog gondolni, ne felejtsd el, hogy Ő eltartaná magát, és Őt igen is érdekli a pénz, ezért soha nem fog nekik megadatni az, hogy nekik ilyen pasijuk legyen. Élvezd és ne rontsd el butasággal a kapscolatot! ;)
2020. jan. 13. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat.

Nem sose érezteti, hogy ez a helyzet sőt a szülei sem. Ráadásul azt mondta mindenben támogatni akar.

Nos igen én is ettől félek, hogy majd egyszer majd jön egy szuper nő egy jó családból én pedig mehetek a fenébe.

Persze látom, hogy nagyon szeret, de én nagyon önbizalomhiányos vagyok alapból.

2020. jan. 13. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ez a nő vagy nem az csak tőled függ.

Az emberek meg mindig gonoszak,ha irigyek.Ne törődj ki mit mond rólad ha nem élsz vele együtt.

2020. jan. 13. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én feleségem is hasonló beállítottságú, mint te, én jobban keresek, és gazdagabb családból származok, de 12 éve vagyunk együtt, és nem cserélném le semmi pénzért, mert nem az anyagiak kötnek minket össze, a többit meg nem kapnám meg egy másik lánytól.
2020. jan. 13. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

“ szeretnék vele családot alapítani és komolyan gondoljuk mindketten”

Ilyen tervek mellet szerintem egyáltalán nem normális. Örülnöd kéne, hogy a gyerekeidnek és neked biztos jövője lesz, ettől még nem leszel gold digger...

2020. jan. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!