Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Az alábbi színészek közül melyik jön be nektek a legjobban? Csak 1 színészt választhattok!
Figyelt kérdés
1. Ashton Kutcher
2. Ben Affleck
3. Brad Pitt
4. George Clooney
5. Johnny Depp
6. Leonardo DiCaprio
7. Tom Cruise
2020. ápr. 5. 16:46
12/32 anonim válasza:
Fiatalon mind bejött, de most már öregek (Clooney? Komolyan?? Már valami 70 éves tati). De talán a felsoroltak közül nekem Ben Affleck a befutó.
14/32 anonim válasza:
A szép barna szeműek: Clooney és Depp.
15/32 anonim válasza:
Egyik sem, most már mindegyik öreg.
Fiatalon még Tom Cruise volt szerintem a leghelyesebb, ha választani kell.
16/32 anonim válasza:
Tom Cruise csak az Interjú a vámpírral filmben tetszett.
A többiek is inkább csak fiatalon. Az egy kivétel Leo, neki végre nincs kislányos arca.
De úgy igazán egyikük se mozgat meg, se most, se fiatalon.
17/32 Noblesse Oblige válasza:
Hát... ha muszály, akkor DiCaprio.
De nekem Edward Norton a nagy kedvenc. Őt gondolkodás nélkül!
18/32 anonim válasza:
Hol van Momoa :(
Ha ezek közül muszáj, akkor Ben Affleck, talán ő a legkevésbé tatás közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!